Nem bírja nő nélkül Peter Srámek

Az anyukája is csajozásra buzdítja

2015/12/04

Peter Srámek még csak most ismerkedik Budapesttel, félti is egyedül az anyukája: szerinte ideje lenne az énekesnek becsajoznia.

A Sztárban sztár második helyezettje rengeteget próbált az utóbbi időben, így egyáltalán nem maradt ideje ismerkedni. Ami nagy baj, mert mióta Budapestre költözött, az anyukája sem tudja segíteni a mindennapokban, egyedül pedig nem könnyű egy idegen városban…

„Az első hónapban nem volt könnyű Budapesten. Nagyon hiányzott az anyukám, apukám, a családom, a pozsonyi barátaim. Nehezen szoktam meg az egyedüllétet. Szingli vagyok, úgyhogy jöhetne az igazi. Nagyon vágyom valakire. Imádok itt lakni, de az biztos, hogy egy társsal teljesebb lenne az életem” – vallotta be a Bestnek Peter Srámek.

A fiatal tehetséges énekes anyukája először nagyon féltette kisfiát, és reméli, hogy mihamarabb talál magának egy helyes magyar lányt.

„Féltem, hogy mit kezd majd egyedül, aggódtam, hogy eltéved, mert Budapest sokkal nagyobb, mint Sellye, ahol felnőtt. Szerencsére egyre jobban kezd beilleszkedni, és már jól boldogul. Mindenesetre rettenetesen hiányzik. Örülnék, ha lenne mellette egy lány, de tudom, hogy a Sztárban sztár mellett nem maradt ideje ismerkedni. Nagyon lelkiismeretesen próbált, a randizás már nem fért bele az idejébe. Pedig örülnék, ha találna magának egy csinos magyar lányt! Akkor biztos, hogy még jobban meg tudná tanulni a nyelvet – mondta Peter édesanyja, Darina.

Hozzászólások