Nem bírod a pasid barátait? Itt a megoldás!

Ha már ki vagy a folyamatos pasi buliktól

2016/08/05

Imádod a pasid, de megőrülsz a barátaitól? Nem bírod elviselni, ha mással tölti az idejét? Ha igennel válaszoltál erre a két kérdésre, akkor ez a te cikked!

Hiába szép a szerelem, ha valami folyamatosan árnyékot vet a boldogságotokra. Ráadásul ha ez a negatív dolog nem is rajtatok múlik, még bosszantóbb a helyzet. Előfordulhat bizony, hogy a pasid nem mindenben tökéletes, és lehet pont a barátait illetően van vele probléma.

Adott egy férfi és egy nő, plusz az új lovag bandája. Sajnos sok pár viszonya kezdődik így, és ha nincs valós kommunikáció a kapcsolatban ezzel is ér véget. Szerencsés helyzetben vagy, ha bírod a haverjait, és ők is elfogadnak téged, de mi van akkor ha te válsz a gonosz csábítóvá köreikben? Mi van, ha a féltékenység elborítja a férfi elmerendszert? Gondolok itt a kedvesed barátaira. Hiszen miután már nem csak körülöttük forog a pasid élete, könnyen válhatnak hisztisebbé, mint a legrosszabb nő. Fenn állhat az is, hogy olyan társaságot fogsz ki magadnak, ahol érvényesül a “tesók a csajok előtt” elv, emiatt pedig nem jó szemmel nézik, hogy te is hőn szeretett barátjuk életének a részévé válsz. Ha még nem jöttél volna rá, baromira nehéz dolgod lesz. 

Eleinte valószínűleg azt hiszed, úgyis megváltozik. Nem, nem fog. Aztán azt hiszed otthagyja őket, ha rólad van szó. Nem, ez se így lesz. Később arra gondolsz megszokod és elviseled. Ez neked nem sikerül majd. Utána veszekedtek, szidjátok egymást és egyre mélyebb pontra kerültök szerelmeteket illetően. Közben pedig a barátaihoz menekül tanácsért, akik úgysem fognak melléd állni, sőt.

Ha hisztek nekem és tovább olvastok, meglátjátok, hogy van megoldás erre a (szerintünk) világrengető problémára. Ez a pár tipp segít abban, hogy elviseld a férfi hisztit. 

1. Ne kapd fel mindenen a vizet

Igen, rettentő idegesítő ha elmegy bulizni. Egész este azon jár az agyad, hogy éppen mit csinál, kivel beszélget, ki megy oda hozzá. Gondold végig, hogy amikor csajest van, te mit csinálsz? Ha hűséges társa vagy a szerelmednek, dumálsz a barátnőiddel, legurítasz egy-két koktélt és hazamész. Ő hisztizik azért, mert elmentél? Nem.

2. Bízz benne

Nem lehet elégszer hangsúlyozni mennyire fontos a bizalom. Ha nem bírsz megbízni a szerelmedben, milyen jogon nevezed a társadnak? Ha okot adott rá, miért vagy vele? Ha nem adott rá okot, miért nem hiszel neki?

3. Kommunikáció

Ha zavar valami, mondd meg. Hidd el, nem véletlen születnek a nőkről a sztrereotípiák, hogy akkor is bajunk van, ha nincs semmi. Ülj le a kedveseddel és higgadtan -nem sírva, nem üvöltve- közöld vele, hogy mi zavar. Ha egy jól működő párkapcsolatban éltek, mindketten képesek lesztek kompromisszumokra, és voilà: megoldódott a probléma; mindenki boldog.

4. Amit úgyis csinálunk mindig

Természetesen az ilyen tippeket sosem fogadjuk meg, és úgyis megyünk a saját fejünk után. A következő ilyen alkalommal ugyanúgy beiktatjuk a veszekedést a buli előtt, vagy bosszút állunk, vagy lelki terrort alkalmazunk. Ilyenek vagyunk, mi nők. 

 

 

 

 

 

Hozzászólások