Nem csak Cristiano Ronaldo kisfia cuki, itt a rivális páros!

Neymarék a trónkötevelők - Fotó és videó

2015/01/26

Az év elejének legnagyobb sztárpárosa kétség kívül Cristiano Ronaldo és kisfia volt, aki nemcsak rajong a konkurenciáért, Lionel Messiért (ezzel megnevettetve és közelebb hozva a két riválist), de időnként supermannek öltözve bújik az apához, mikor az éppen fontos interjút készít. Most azonban méltó vetélytársa akadt, Neymar és kisfia körül izzott a kamera.

Mint az RC News is írta, január 12-én Cristiano Ronaldo kapta meg az Aranylabdát. A gála után előkerült egy háttérvideó, amin a nyertes kisfia odaszalad az örök rivális Lionel Messihez beszélgetni. Ezen jót nevetett mindkét sztár, miután CR elmondta Messinek, hogy a kisfia mindig róla beszél, és egyből oldottabb lett a légkör.

Nem sokkal később rohanta le az internetet az újabb videó, amin a 29 éves portugál támadó kisfia superman-ruhában zavarta meg interjút adó édesapját, és bújt hozzá szégyenlősen. Most azonban kiderült, hogy nem ők az egyetlen apa-fia páris a futballban, és meg kell küzdeniük az első helyért a Neymar-családdal.

neymar_lucco1
Fotó: Tumblr

Míg Cristiano Ronaldo a Real Madrid, Neymar a nagy rivális Barcelona játékosa és a portugálhoz hasonlóan ő is elvállalt egy alsóneműreklámot. De nem egyedül, magával vitte három és fél éves, aranyszőke kisfiát, David Luccát is. Ekkor kezdett csak érdekes lenni a reklámforgatás!

 

A kissrác egyáltalán nem ijedt meg a kamerától, sőt, miközben a Lupo cég boxeralsójában szaladgált édesapja köröl, úgy tűnt, mintha csak erre teremtették volna, ugyanolyan természetességgel rabolta el a show-t az öregétől, mint CR kisfia.

neymar_lucco3
Fotó: Tumblr

David Lucca 2011 augusztusában született, mikor Neymar 19 éves volt. “Sírtam, mikor leesett, hogy én vagyok az édesapja – mondta a most 22 éves brazil játékos. – Először félelmet éreztem. Aztán pedig örömöt. Ez egy új felelősség, és nagyon élvezem.”

Hozzászólások