Nem fogod elhinni, mit kapott Gáspár Evelin ajándékba!

Milliárdos párja kitett magáért

2015/06/17

Még csak 21 éves a Gáspár család idősebbik lánya, Evelin, de így is irigylésre méltó élet él. Évek óta komoly kapcsolatban van, Luxemburgban tanul egy nívós egyetemen, és fiatal kora ellenére már menyasszony.

Gáspár Evelin június 15-én ünnepelte 21. születésnapját, ebből az alkalomból pedig sokan köszöntötték. Természetesen nem maradhatott ki a sorból szerelme sem, aki egy milliárdos üzletember és a tenyerén hordozza Gáspár Győző lányát. Szerelmük eddig sem maradt rejtve a kíváncsi szemek elől, bár elsősorban csak annyit tudni a büszke papától, hogy lánya egy 47 éves vállalkozóval van együtt, akinek több boltja is van az Andrássy úton.

gáspár evelin

Evelin egyre visszafogottabban él, mióta külföldön tanul, nem szeret szerepelni, és már azt is a saját bőrén tapasztalta meg, milyen az, ha a sajtó kiforgatja a szavat, vagy ír magától valótlanságokat. Így mikor születésnapja alkalmából a Kiskegyed újságírója felkereste, csak nagyon óvatosan beszélt magánéletéről. “Ha nem szólalok meg, akkor is írnak rólam össze-vissza… Itt kint legalább nem követem a rólam szóló pletykákat, de apám azért mindig beszámol mindenről, mert skype-on rendszeresen tartom a kapcsolatot a családdal. Persze jobb lett volna, ha együtt tudunk lenni a születésnapomon, de most nekem nagyon sok itt a dolgom. Diplomáciaszakra járok és az év végi vizsgákra tanulok éjjel-nappal.”

Gáspár Evelin már nem először kap nagy értékű ajándékot vőlegényétől. Néhány évvel ezelőtt összetörte Fiat 500-as autóját, pár nappal később viszont boldogan posztolta vadiúj szerzeményét, a minimum 5 millió forint értékű Volkswagen Beetle-t, amit kedvesétől kapott. Most sem fukarkodott a nagy értékű ajándékkal Michael. “A születésnapomon a kedvesemmel kettesben töltöttük az estét. Michael elvitt egy hangulatos étterembe, és gyönyörű virágcsokrot kaptam tőle. Meg egy nagyon drága ajándékot, de azt nem fogadom el: egy gyönyörű terepjáró várt a lakás előtt, és átadta a kulcsot, hogy ez az enyém. Engem sosem érdekelt, hogy kinek mije van. Persze nem akarok álszent lenni, jó érzés, hogy a vőlegényem kényeztet, de nem emiatt vagyok vele” – mesélte az újságnak Evelin.

gáspár evelin2
Valentin napon emellett az autó mellett pózolt Evelin

Márciusban érthető módon maga Gáspár apuka akadt ki a híreszteléseken, hogy lánya szexmunkásként ment Luxemburgba, holott a fiatal lány egy jó hírű egyetemen tanul diplomácia szakon. A felháborító következtetések teljesen kiakasztották Győzikét. Amikor lánya látogatóba érkezett haza párjával, mindenki arról beszélt, hogy micsoda luxusban és fényűzésben él. “Tudom azt, hogy a lányom kiment tanulni, tudom azt, hogy a lányomat a vejem szereti, tudom azt, hogy a lányom jól van, azt meg, hogy a lányomnak beütött az ötös találat, hát álljon meg a menet! Csinálják utána! Szép, okos, jó tanuló, mégis elképesztő, milyen támadásokat kaptam miatta” – háborgott a büszke apuka, aki azt is hozzátette, ha Evelinnek nem lenne jómódú a párja, akkor se kéne ilyen munkát vállalnia, hiszen van neki egy apja, aki támogatja.

Evelin tehát boldogan ünnepelte odakint születésnapját, de megmaradt két lábbal a földön, és bár nőként szereti, hogy párja kényezteti, számára a legfontosabb most a diploma megszerzése.

A hírek szerint Gáspár Evelin még mindig iskolába jár, mégis roppant tehetős. Éppen most ült át egy több tízmilliót érő Porschéből egy 35 milliós BMW-be. Olvass tovább!

Gáspár Győző ésEvelin

fotó: Instagram

Hozzászólások