Nem kérnek több pénzt a beteg gyermek szülei

Szívszaggató döntést hoztak a gyógyíthatatlan kisfiú szülei

2016/09/30

Szívszaggató döntést hoztak a halálosan beteg kisfiú szülei: nem fogadnak több pénzadományt, mert nem látnak esélyt a gyermek gyógyulására.

Egy beteg gyermeket látni mindig borzasztó érzés. Egy gyógyíthatatlanul beteg gyermeket még rosszabb. Az 5 éves Josh McCormickot tavaly októberben rosszindulatú agydaganattal diagnosztizálták. Amint kiderült ez a rendkívül súlyos elváltozás a kisfiú szervezetében, szülei Nicola és Kev azonnal elkezdtek pénzt gyűjteni gyermekük kezeltetésére. A kemoterápia után kezdték el alkalmazni a gyógymódot, ami meglehetősen drága volt. A terápia kezdetéig összesen 36 ezer fontnyi (kb. 13 millió ft) adomány érkezett Josh számára. 

Rövid időn belül Josh édesanyja arra kérte a segítőkész embereket, hogy ne küldjenek több pénzt a gyermek kezelésére, mert nem tűnik hatásosnak az immunerősítő eljárás. ” Csodálatos az a rengeteg segítség amit az elmúlt időben kaptunk Önöktől. A jelek szerint sajnos ez a terápia nem az én kisfiamnak való. Úgy gondolom innentől nem szabad elfogadjuk a befolyó adományokat, ezért megkérnék mindenkit, hogy ne küldjön több pénzt.” – írta Josh édesanyja a kisfiúért létrehozott Facebook oldalon. 

Ami megmaradt az eddig befolyt felajánlásokból arra fogják költeni, hogy a kisfiú utolsó napjait feletjhetetlenné tegyék. Mindent megtesznek azért, hogy békében, nyugalomban és boldogságban tölthesse el végső időszakát. Kívánjuk, hogy teljesüljön minden vágya ennek a kitartó, erős csöppségnek! 

Hozzászólások