Nem lesz esküvő Angelina Jolie és Bad Pitt háza táján

Angelina Jolie őszinte vallomása

2014/06/01

Angelina Jolie nemrég úgy nyilatkozott, hogy egyelőre még nem tervezik a nagy napot. Nem is tűzték ki, hogy mikor mondják ki a boldogító igent, de Angie-nek még a ruhája sincs meg.

“Szeretnénk, ha meghitt környezetben zajlana a szertartás, hiszen ez az esemény főleg kettőnkre tartozik, de természetesen tisztában vagyunk vele, hogy az életünk nyitott könyv és nem zárkózhatunk el a nyilvánosságtól.” – mondta Angelina Jolie.

Angelina Jolie és Brad Pitt 2012-ben jegyezték el egymást, és 2005 óta alkotnak egy párt. Csaknem 10 évvel és 6 gyerekkel később már mindenki tűkön ül, hogy a család végre hivatalosan is egy család legyen.

brangelinaA Good Morning America című műsorban Angelina arról mesélt, hogy a legfontosabb dolog az, hogy a gyerekek boldogok legyenek, és, hogy meghitt családi légkörben éljenek mindannyian.

Angie viccesen megjegyezte, hogy a gyerekek egyébként nagyon sok ötlettel előálltak, már ami a nagy napot illeti. Az egyikőjük paintball csatát szeretne, a másik Disney figurákkal árasztaná el a termet, szóval a fantáziának semmi sem szab határt.

Hozzászólások