Nem mindennapi elismerés: Szent Gertrúd díjjal jutalmazzák a Quebecket

Óriási öröm ez a Quebecknek

2018/11/30

Gyakran beszámolunk nektek a gyógyszermentes állati kiegészítőket gyártó vállalatról, melyet hamarosan nagy megtiszteltetés ér majd:díjjal jutalmazzák őket!

Dr. Filip Dániel ügyvezető (Dr. Quebeck) hazai állatvédelemben tett erőfeszítéseit, a felelős állattartásért vívott harcban betöltött szerepét, és innovatív hozzáállását Szent Gertrúd díjjal jutalmazzák – ez a térség legjelentősebb állatvédelmi elismerése.

A kitüntetést a december 8-9-én megrendezésre kerülő Felis Hungarica Nemzetközi Macskakiállításon, ünnepélyes keretek között kapja meg Dániel, a Quebeck ügyvezető-kutató állatorvosa. Az elismerést Kiss Norbert kétszeres Európa-bajnok autóversenyzőtől, a díjat alapító Kápolnai Macskaárvaház nagykövetétől veheti át a cég első embere.

Szent Gertrúd időszámításunk szerint a VII. században élt, ő volt az, aki Európa első ismert macskamenhelyét létrehozta. A Szent Gertrúd díjat komoly kuratóriumi döntés alapján adják át, és a ceremónia minden évben sok érdeklődőt és a médiát is vonzó program keretében zajlik.

szentgr

A Quebeck megalapítása óta nagy hangsúlyt fektet a felelős állattartás szemléletének minél szélesebb körben történő elterjesztésére, ezzel egy időben az állatvédelem területén is egyre markánsabban jelen van. Az idei évben számos Quebeck jótékonysági akciót láthattunk: több tonna szuperprémium kutyatáppal támogatták a Váczikai Cerberus árváit, a Kápolnai Macskaárvaház Alapítványt, társszervezőként figyelemfelkeltő akciót szerveztek az Állatok Világnapján, kutyás közösségeket segítettek, és vállvetve dolgoznak a Szurkolók az állatkínzás ellen csoport aktivistáival – valamint Berki Krisztiánnal.

Írta:Tóth Krisztián Márk

Hozzászólások