Nem nyitotta ki az ajtót a nőnek: megölték

Egy McDonald's előtt lőtték agyon a családos férfit

2016/08/31

Mohammad Robinsont vasárnap reggel lőtték fejbe egy McDonald’s előtt, mert nem tartotta nyitva az ajtót egy hölgynek. Az egész család gyászolja. 

Vasárnap reggel Mohammad Robinson távozott a McDonald’s-ból, amikor is nem tartotta meg egy hölgynek a bejárati ajtót. Ekkor még nem tudta, hogy mekkora hibát is vétett. Ezután a nő barátja a parkolóban fegyvert szegezett Robinson fejéhez, és véget vetett az életének. 

A férfit az incidens után azonnal kórházba szállították, de sajnos nem sikerült megmentsék az életét. 14 éves lánya, Miniya könnyekkel küszködve nyilatkozta a KVVU-nak, hogy nem érti ezt az egészet, hiszen mi értelme van azért megölni valakit, mert nem nyitott ajtót egy nőnek. Robinson barátnője -aki három hónapos kisbabájuk édesanyja- elmondása szerint, nem ismert szerelménél udvariasabb embert. Az idősek imádták, mindig tisztelettel bánt velük. 

A rendőrség közleménye szerint a támadót még nem sikerült elkapniuk, de a nyomozás folyamatban van. Az elhunyt családja támogatást kért a helyi lakosoktól a temetés költségeinek rendezésére, mert sajnos nem tudják megengedni maguknak.

“Ez az egész nem lehet más, csak egy félreértés. Lehet, hogy apu megtartotta az ajtót, csak az a másik férfi nem jól látta ezt az egészet. Bárcsak itt lehetne most velem és láthatnám még.” – mondta a 14 éves kislány a helyi televíziónak. 

Hozzászólások