Nem okozott csalódást az új Star Wars-film

Spoilermentes vélemény a legújabb Star Warsról

2016/12/13

Ma már itthon is megtekinthető a legújabb Star Wars-film, ami nemhogy nem okozott csalódást, de eddig egyenesen felülmúlta a rajongók várakozásait.

A rajongók valószínűleg a karácsonynál is jobban várták ezt a napot, hiszen itthon mától látható a legújabb Star Wars-alkotás. Az izgalom mellett, valószínűleg feszültek is voltak a legnagyobb fanok, hiszen egy ilyen klasszikus történet folytatása mindig veszélyes vállalkozás. Az eddigi vélemények alapján azonban nincs miért aggódni, mindenki imádja! Aki látta már, az nagyszerű filmként írta le a Zsivány egyes – Egy Star Wars történetet.

Nekünk ugyan nem sikerült a premier előtti vetítésre jegyet vásárolni, csak a premierre de azt már nagyon türelmetlenül várjuk. A világpremiert már szombat este megtartották a Los Angeles-i Pantages moziban, és szinte nem is volt olyan, aki ne lenyűgözve jött volna ki a vetítésről. A 138 perces filmről ráadásul sokaknak az a véleménye, hogy lényegesen jobban sikerült, mint az Ébredő erő! Aki pedig a legújabb film megnézése előtt végigszaladna a hat klasszikus filmen, annak itt van mára egy újabb jó hír. Mindössze 60 forintért árulja az egyik internetes áruház – valószínűleg nem direkt – a teljes sorozatot!

(©life.hu)

Hozzászólások