Nem a rákba halt bele Bajor Imre?

Dr. Vargha Zoltán megnevezi az okot

2014/09/01

Bajor Imre egykori kezelőorvosa, Vargha Zoltán döbbenetes kijelentést tett: a népszerű színész nem a rák áldozata lett. Valami más okozta a halálát…

Dr. Vargha Zoltán több, mint két évtizede indította el gyógyító tevékenységét a saját módszerével. Bajor Imrét is sokáig kezelte, nemrégiben az jelent meg a sajtóban, hogy tiltott szert adott a színésznek. Hajdú Péter Frizbi című műsorában tisztázza az őt ért vádakat, és pontosan megnevezi: mi okozta Bajor Imre halálát.

vargha
Dr. Vargha Zoltán (fotó: varghagyogymod.hu)

Az őt kezelő orvosokkal folyamatosan konzultáltam, így hozzám is eljutottak Imre leletei. A legfrissebbeken már sem a tüdőben, sem az agytörzsön nem lehetett látni rosszindulatú elváltozást” – mondta dr. Vargha Zoltán. – “Persze ez nem azt jelenti, hogy sejtszinten már nem volt jelen a szervezetében a rák, de ez nem volt vizsgálat tárgya. Bajor Imre nem a rák miatt halt meg! Nem is az úgynevezett B17-vitaminok miatt, amelyek ciánt tartalmaznak, és itthon nem is forgalmazhatók. A vitaminos kezelés mellé kapott nagy mennyiségű C-vitamin-kúra, és a morfiumos kezelések okozták a vesztét, a szíve vitte el.”

A vitaminok olyan mellékhatásokat váltottak ki, amelyek miatt érzékenyek lettek, majd nagy fájdalmat okoztak a színész bőre alatti idegvégződések – írta a Bors. Emiatt szörnyű fájdalmai voltak, így – a rákbetegeknél gyakran alkalmazott – morfiumot kapott tablettában, tapaszban és infúzióban.

A súlyos betegeknél, azt mondják, a morfiumot már akkor adják, amikor végstádiumban van a beteg. Aki azt kap, szinte menthetetlen, hisz néhány nap alatt legyengíti a szervezetet. Imit két és fél hónapon át morfiumozták, ilyenről sosem hallottam még a pályám során. Ezt nem bírta a szervezete” – tette hozzá dr. Vargha Zoltán.

A Vargha módszer kidolgozóját Hajdú Péter nem mindennapi kihívás elé állította: tíz jelentkezőt kiválasztanak a Frizbi nézői közül, akiknek gyógyítását vállalja dr. Vargha Zoltán. A kihívást habozás nélkül elvállalta a természetgyógyász.

Hozzászólások