Nem szabadulhat Lagzi Lajcsi

A karácsonyt is rács mögött kell töltenie

2015/10/22

A bíróság döntött: még három hónapot börtönben kell töltenie Lagzi Lajcsinak.

Három hónappal meghosszabbították Lagzi Lajcsi és feltételezett tettestársa, Cs. Csaba előzetes börtönbüntetését, így a multaóssztár karácsonykor biztosan nem lehet majd a családjával. A nem jogerős ítélet szerint legkorábban január 24-én szabadulhat.

Bár mindkettejük október 24-én, azaz szombaton hagyhatná el az előzetes letartóztatást, az ügyészség kérte a büntetés meghosszabbítását, amit végül a bíróság nem jogerősen elfogadott. Így Lajcsi és társa a karácsonyt és a szilvesztert is a hűvösön tölti majd.

„A Budaörsi Járásbíróság G.L. és társa gyanúsítottak előzetes letartóztatását a mai napon hozott végzésével meghosszabbította. A végzés nem jogerős” – erősítette meg a hírt a Velvet.

Lagzi Lajcsi és felesége
Felesége egyelőre hiába várja haza a mulatóssztárt

Pedig a védelem már a 30 napos előzetes letartóztatást sem tartotta jogszerűnek, ráadásul a gyakorlat nem 90, csupán 60 nappal szokta meghosszabbítani az ilyen jellegű büntetést.

Lagzi Lajcsi családja így hiába várja haza a családfőt karácsonykor, pedig felesége, Boglárka és a három gyermekük nehezen viseli a külön töltött időt. Ráadásul Lajcsi nem is beszélhet felnőttekkel, csupán a gyerekeivel tudja tartani a kapcsolatot, velük is csak telefonon keresztül beszélhet.

Hozzászólások