Nem szexel veled a pasid? Tudd meg az okát!

Nem biztos, hogy azért, mert nem kíván!

2015/01/13

Bármennyire is a csapból is az folyik, hogy a pasik folyton szexre gondolnak, ez nem feltétlenül igaz, sőt, nem is biztos, hogy sűrűn áldoznak a szerelem oltárán. Most megtudhatod, hogy a pasid miért nem bújik össze veled.

A tv-ből a reklámokból is folyton azt halljuk, hogy a férfiak percenként a szexre gondolnak, hogy semmi más nem érdekli őket, csak a bújás, és ha tehetik, teszik is a kedvesükkel vagy épp mással.

De mi történik akkor, ha a valóság mást mutat? Ha a valóságban nincs szex otthon, se sehol, vagy csak alig-alig?
A kutatók és szexológusok is egyre sűrűbben találkoznak azzal a problémával, hogy a férfiak ritkán szeretkeznek, sokkal ritkábban, mint évtizedekkel ezelőtt.

iStock_000054664964_Small

Mi lehet ennek az oka?

– sokszor nem azzal van a probléma, hogy nem szeretik vagy nem kívánják a partnerüket, sőt, ha kívánják, de mégsem kerül sor az összebújásra, még inkább lelkiismeretfurdalásuk van attól, hogy nem tudják azt megadni szerelmüknek, amit szívesen tennének.
De akkor miért nincs szeretkezés?

mert: manapság ritkán dolgozik valaki napi 8 órát, sokkal gyakoribb a napi 10-12, netalántán 14-16 órás munkanap is, és ezután már csak pihennének, szinte elájulnak a fáradtságtól.

– pont a rengeteg munkának köszönhetően nagyobb az esély a stresszre, a depresszióra, amely szintén nem kedvez a szexnek.

– keveset mozognak, a mozgás pedig köztudott, hogy energetizáló hatással bír, amelynek egyenes következménye lehet az ágytorna.

Man having headache

– tömény, egészségtelen, szénhidrátdús ételek, amelyek álmosítanak, fárasztanak és akár órákat is várni kell addig, amíg ismét erőre kap a férfi az émelyítő ételmennyiség után.

– nem érzi jól a bőrében magát, pont olyan okok miatt, mint ahogy a nők is önbizalomhiánnyal küzdenek a tökéletes férfiak és nők képeinek látványa miatt, amelyeket a magazinokban, neten, filmekben látnak.

Hozzászólások