Nem találják Zimány Lindát

Kivágták Jude Law filmjéből a modellt?

2015/05/16

Eltűnt a modell – legalábbis a Kém című szuperprodukció filmkockáiról. Hiába keresték, nem találták Zimány Lindát a szemfüles nézők, akik a napokban nézhették végig a Budapesten játszódó hollywoodi alkotást.

A Bors munkatársa hiába kereste, nem tudta megtalálni Zimány Lindát, aki statisztaként tűnt volna fel abban a filmben, amelyben Jude Law mellett, Melissa McCarthy és Jason Statham is főszerepet kapott.

Három hét múlva már minden filmrajongó megnézheti a mozikban a Kém című szuperprodukciót, így „több szem többet lát” alapon, talán valaki felfedezheti majd a gyönyörű modellt – esetleg Jude Law oldalán?

„Nem láttam még a filmet, de mivel extra statiszta szerepem volt benne, nem tudom, mit vágtak be es mit nem. Én egy jachton forgattam a Balatonon több szereplővel együtt, szóval nem hiszem, hogy önalló jelenetben látszanék a filmben, ha megnézem, megpróbálom megtalálni magam” – nyilatkozta Linda a lapnak.

Ahol viszont biztosan feltűnt: Zimány Lindáról – elsősorban sűrűn posztolt fotói tanúsága szerint – tudjuk, hogy szereti a luxust és annak minden velejáróját. Most éppen egy dollármilliomos mellett pózolt a szőke modell. Kattints a fotóért!

zimány linda facebook

Olvass még Zimány Lindáról!

Hozzászólások