Nem teljesülhet Debreczeni Zita és Gianni álma?

Lehet, hogy hiába várják a gyermekáldást...

2015/04/09

Debreczeni Zita évek óta arról álmodik, hogy anyuka lesz, ám egy betegség miatt lehet, hogy sosem eshet teherbe. Pedig kedvese, Gianni is nagy családot szeretne.

Egy nő életében az az egyik legnehezebb dolog, amikor kiderül, hogy nem lehet gyermeke. Debreczeni Zita egy nőgyógyászati probléma miatt aggódhat, és bár az orvosok szerint egy műtét segítheti a teherbeesést, az ex-modellnek meg kell küzdenie a babáért.

„Sajnos van egy nőgyógyászati problémám, amit majd kezeltetnem kell, mielőtt babát vállalnánk. Ez a betegség szerencsére kezelhető, de elképzelhető, hogy a későbbiekben befolyásolja majd a gyerekvállalást. Az orvosom lélekben már felkészített arra, hogy ha meggyógyulok is, nehezen tudok majd teherbe esni, és bár félek ettől, azért bizakodó vagyok. Máshogy nem lehet ezzel a tudattal megbirkózni. Ha nagyon szeretnénk valamit, akkor az teljesült – mesélte Zita a Storynak, sőt azt is elárulta, Gianniban megtalálta azt az embert, akinek szívesen szülne gyermeket.

debreczeni zita
Debreczeni Zita gyerekeket szeret fotózni, de legszívesebben már a saját babájával foglalkozna

A 34 éves ex-modell már többször járt jövendőmondónál is, és bár az első ilyen alkalommal kétségbeejtő jóslatot kapott, azóta többször megfordult náluk.

A legelső azt mondta, hogy nem lesz gyerekem. Ettől megrémültem, aztán bedühödtem. Micsoda? Az lehetetlen. Azóta több jósnál is megfordultam, és ha hinni lehet nekik, hamarosan teljesen természetes úton fogok teherbe esni, és kisfiam születik. Márpedig én hiszek nekik, tán jobban is, mint az orvosok” – tette hozzá Zita.

Hozzászólások