Nem titkolja tovább: Kulcsár Edina babát vár!

A gyönyörű kismama nagyon boldog

2018/02/23

Kulcsár Edina valóban kisbabát vár, ő maga mesélte el a nem mindennapi történetet a Best magazinnak, illetve Instagramon is bejelentette.

Minden bizonnyal új szakaszba lépett Kulcsár Edina élete, ugyanis hamarosan párjával, Csutival kisbabájuk lesz. A napokban felröppent már a hír, hogy a világ egykori második legszebb nője állapotos, ám akkor még tagadták a hírt.  Edinát PCOS betegséggel, azaz policisztás petefészek szindrómával diagnosztizálták, az orvosok mindössze 10 százaléknyi esélyt jósoltak arra, hogy természetes úton képes lesz teherbe esni. A csoda mégis megtörtént: Kulcsár Edina kisbabát vár!

20180223kulcsar-edina-kisbaba-terhesseg

“Az orvos azt mondta, nagyon nehéz lesz teherbe esni, mindössze tíz százalék, hogy természetes úton sikerülni fog.” – mesélte a Best magazinnak a celeb. Edina az Instagram oldalán is megerősítette a hírt. 

forrás

A hír IGAZ! 🤰🏻👼🏻 ❤️ Nem igazán tudom leírni nektek, hogy mit is érzek!🙈 Egyelőre még én sem tudom felfogni, hogy kisbabánk lesz!🙊😍 Hihetetlenül boldog vagyok, hogy mi is átélhetjük ezt a csodát. ✨ Az az igazság, hogy még várni szerettünk volna a bejelentéssel, de a hasam rohamosan növekszik, így nem szeretném tovább rejtegetni, illetve SAJNOS már megjelent 1 vagy 2 cikk ezzel kapcsolatban a múlthéten… Szomorúan tapasztaltam, hogy az emberek fittyet hánynak egy kismama kérésére, csak azért, hogy megmutassák a világnak, ők írnak róla először, ezzel belegázolva az érzéseimbe… 😔 Habár még nagyon az elején vagyok, de már most is nagyon szép dologként élem meg ezt az időszakot. Én szerettem volna először megosztani veletek a nagy hírt, de ez most így alakult. 🤷🏻‍♀️ A babám egészsége érdekében hamar túltettem magam ezen, ( hiszen nem szabad idegeskednem☝️ ), de emberi oldalról nagyon csúnya dolognak tartom… Hiszek a sorsban, így azt gondolom ezt majd ,,ő” elrendezi! 😇 Most minden erőmmel az anyaságra szeretnék koncentrálni.☺️👏 Remélem ti is velünk együtt örültök majd a ,,kis Edina“ vagy ,,kis Csuti” érkezésének, mert mi már nagyon várjuk! 😍❤️ Ma jelent meg a BEST Magazin, amiből minden apró részletet elvoshattok és megnézhetitek a gömbölyödő pocakomat is.🙈

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Hozzászólások