Nem úszta meg Bálint Toncsi!

Egymilliót fizet rágalmazásért

2015/09/11

A bíróság első fokon elmarasztalta Bálint Antóniát, aki hamisan vádolta meg gyermeke apját, egymillió forintot kell fizetnie kártérítés gyanánt neki és feleségének, valamint fizetett hirdetésben kell bocsánatot kérnie.

„Alulírott Bálint Antónia a nagy nyilvánosság előtt több alkalommal megsértettem Földesi-Szabó László és Földesi-Béres Rózsa személyiségi jogait azzal,hogy róluk és cselekedeteikkel kapcsolatban valótlant állítottam.” Ezt a szöveget kell a Blikk hasábjain megjelentetnie Bálint Antóniának az első fokú bírósági ítélet szerint.

Ezen kívül egymillió forintot is kell fizetnie kártérítés gyanánt gyermeke apjának, mert hamisan állította, hogy az bántalmazta őt, amikor közös gyermeküket várta. Ezen kívül a feleségének is ugyanennyit kell fizetnie, mert a Facebookon szidta.

bálint a
Az ügyvéd szerint Toncsi meggondolja, mit csinál legközelebb

“Egyik bíróság sajnos, nem látja, hogy mit csinál a másik – füstölgött Toncsi a Blikknek. – Nevetségesnek tartom a mostani ítéletet, különösen, hogy úton-útfélen a nőket arra buzdítják: ne rejtsék véka alá a családon belüli erőszakot. Erre nekem kell egy millió forintot fizetnem, mert ezt le mertem írni.”

Hozzászólások