“Nem vagyok jól, nem is kell jól lennem…”

Cinthya Dictator sírva vallott Joshinak érzéseiről

2014/10/03

Könnyekben tört ki Cinthya Dictator, amikor Varga Viktorral való szakításáról mesélt. A különc leányzó elárulta: a kapcsolatuk már szinte teljesen a rivalizálásról szólt, és Viktor hiúsága miatt nem tudott örülni barátnője sikereinek.

Néhány hete szakítottak, de Cinthya még mindig nem tette túl magát a kapcsolaton, és sokszor azt érzi, semmi értelme az életének Viktor nélkül.

Viktor az első és igazi nagy szerelmem az életemben, és 100%-ig biztos vagyok abban, hogy ő volt számomra az igazi. Amikor az ember elveszít valakit, aki az élete minden szintjén a legfontosabb volt számára, a szerelme, a legjobb barátja, az apukája, az alkotótársa volt egy személyben, teljesen normális, hogy rosszul van. Nem is kell most jól lennem – mesélte könnyes szemekkel Cinthya. – „A hírnév mindkettőnk személyiségére hatással volt, de Viktort úgy befolyásolta, hogy én már nem tudtam ezt befogadni. Nem ugyanaz az egyszerű fiú volt, akibe beleszerettem: számára már fontosabb lett a hírnév és a rivalizáció, mint az, hogy egy pár vagyunk. Amióta ez kialakult, azóta érzem, hogy nem segítjük egymást, hanem hátráltatjuk az élet minden területén. Bármit csináltam, Viktor már nem tudott büszke lenni rám – vallotta be őszintén Cinthya Dictator a Fem3 Caféban.

vargaviktorescinthyadictator
Mindig volt köztük feszültség

Cinthya hiába próbál a munkájára koncentrálni, üresek a napjai Viktor nélkül. Azt viszont már nem tudja elképzelni, hogy újra egy párt alkossanak – legalábbis amíg volt párja képtelen a változásra.

„Ha holnap bekopogtatna az ajtómon azzal, hogy szeretne békülni, akkor biztosan nemet mondanék neki. Olyan dolgok történtek közöttünk, amiket nem tudok feldolgozni, és úgy érzem, nem érek most neki annyit, hogy megváltozzon miattam. Ő egyáltalán nem halad afelé, hogy újra egy harmonikus pár legyünk. Legtöbbször azt hangoztatja, hogy két diktátor között nem szerelem van, hanem háború, de én ezt egyáltalán nem így látom: két erős egyéniség vagyunk, akik másfél éven keresztül előre vitték egymást. Viszont Viktor egy nagyon egoista ember, számára saját maga a legfontosabb, ami az utóbbi időben nagyon felerősödött, én pedig már nem fértem bele az életébe. Ő mindig azt mondta, hogy várjak, de én erre képtelen vagyok: inkább léptem úgy, hogy majd megszakad a szívem, de nem akartam egy ellaposodott kapcsolatot magam mögött hagyni– mesélte Cinthya hozzátéve, hogy néhány hónap múlva talán újra képesek lesznek nyitni egymás felé, ám ehhez volt barátjának is változnia kell.

Az őszinte beszélgetést itt nézheted meg:

Hozzászólások