Nemzetközi körözést adtak ki az egykori Megasztár ellen

Kislányával együtt bujkál az énekesnő?

2014/12/10

Már egy ideje tart a huzavona Nkuya Sonia és gyermekének édesapja között. Úgy tűnt, a jogerős ítéletnek köszönhetően lezárul az ügy, ám a Megasztár egykori énekesnője nem tett eleget a követelésnek.

Azt állítják, hónapok óta Magyarországon bujkál Nkuya Sonia kislányával. A bíróság határozata egyértelműen kimondja, hogy át kell adnia Annabellát édesapjának, ám az énekesnő nem jelent meg a megadott helyszínen a megadott időben, ezért nemzetközi adtak ki ellene.

nkuyasonia

„Direkt hazautaztam Londonból, de hiába jelentünk meg a végrehajtóval abban az időpontban, amire felszólították, hogy Annabellát adja át. Ezért kiadták Sonia ellen a nemzetközi körözést” – nyilatkozta a Blikknek a Magyarországra érkező apuka.

Korábban azért menekült haza a Megasztár című műsorban megismert énekesnő gyermekével együtt, mert nem akart tovább együtt élni a kicsi apjával. Ám jogilag ezt nem tehette volna meg, mert nem szakíthatja el egyik szülő sem a másiktól közös gyermeküket. Vissza kellett volna térnie, és ott is kellett volna maradnia egészen addig, míg közös nevezőre nem jutnak, vagy amíg jogi végzés nem születik az ügyben. Sonia nem tett eleget ezeknek az előírásoknak, exe végrehajtást követelt.

Nemrégiben Budapesten látták tömeg közlekedni, és hallották, amint azt újságolja egyik barátnőjének, hogy hamarosan Londonba utazik. A lap értesülései szerint fel akarta adni magukat, ezért ügyvédjével megüzentette a végrehajtónak, hogy hamarosan megérkezik Anglia fővárosába.

„Mindezt egy repülőjegy-foglalással és a repülőn készült fotókkal kívánta igazolni. Csakhogy az angol hatóságoknál nem jelezte, hogy a kicsit átadta volna és nem is tette. Egyre jobban rettegek, hogy viselkedése miatt a kislányunk intézetbe kerül, ha a hatóság fogja el valahol. Bujkál. Pedig, ha engedte volna rendszeresen látni Annabellát, pár napot együtt tölteni vele, beleegyeztem volna, hogy maradjon nála” – vallotta be az elkeseredett apuka.

Hozzászólások