Népszerű YouTuber palánták-okosak, érdekesek és nem mellesleg cukik!

Annyira bájosak!

2018/10/18

A YouTube tele van népszerű vloggerekkel és mindenki a maga módján egyedi. Ismerd meg Laurát és Normant, akik elvarázsolták a közönséget!

Az internetet egyre szélesebb körben uralják minizsenik, törpe értelmiségiek és olyan szellemes, korukat meghazudtolóan érett vagy érdekes életvitelű gyerekek, akik felrobbantják a világhálót. Rekord nézettséget produkálnak, leírva az összes viral videó nézettségi adatait. Szellemes, könnyed hangvételű, mégis tartalmas kis vlogjaikban könnyűszerrel utasítják maguk mögé a népszerűségi skálán még a felnőtteket is, nyomot hagyva az internet sztárok magyar Hollywood Boulevardján. Ilyen Laura és Norman is, akik 8 és 10 éves koruk ellenére feltűnően magas nézettséget generáltak kedves kis videóikkal.

Mi kell a sikerhez? Minőség és akkor lehet közel 30.000 feliratkozód egy hónap alatt, több százezres nézettséged videónként pont úgy, mint nekik. Nézzük meg elsőként beköszönő videójukat:

Az első talán, ami megfog az általuk feltöltött tartalmakban, hogy igényesen vágott, profin szerkesztett videókat láthatunk csatornájukon, mégis a kimaxolt minőség ellenére valahogy körüllengi a gyermeki báj, amivel a felnőtt és gyerek internet fogyasztók számára is kellemes és üdítő néznivalót alkotnak.

Miután felbukkantak Gery csatornáján és igen nagy népszerűségre tettek szert, meggyőzték édesapjukat, hogy nem volna rossz ötlet létrehozni saját csatornájukat. Igazuk volt! Cseppet sem hétköznapi és izgalmas életüket nem átlagos módon mutatják be, bevonva apukájukat is.

Csatornájuk attól más és különleges a többi gyerek YouTube-erénél, hogy nem bugyuta, hanem tartalmas, jó csattanójú és természetes érzést keltő videókat készítenek. Túlnyomórészt a felhőtlen gyermekkori szórakozásukat mutatják be, melynek meghatározó mellékszereplője Édesapjuk, akinek közreműködésével még valóságosabbá és életszerűbbé válnak roppant szórakoztató pillanataik. Így garantálnak együtt hárman élvezetes perceket úgy, hogy tanulságossá és értékessé teszik azokat a nézők számára.

Életüket eredeti stílusban mutatják be, nem veszik el a gyerekektől gyermeki énjüket és ruházzák fel őket mini felnőtt karakterrel. Tulajdonképpen reality jellegűek videóik, ami a mai valóságshow világban valljuk be, hogy megállja a helyét, hiszen igen népszerű műfajak mondható. Valahogy sikerült tökéletesen eltalálniuk azt, ami hiányzott a magyar netes világból: egy olyan gyerek csatorna, ami szórakoztató, érdekes és eközben tanít is, értéket ad. Végre egy olyan csatorna, amit akár felügyelet nélkül is nézhet gyermeked.

Nyilván ez mutatkozik a számokban is, melyek egyre inkább azt súgják, hogy a két fiatal nem lesz netes hullócsillag és fenntartva mostani minőségi tartalomgyártásukat, komoly népszerűségre számíthatnak. Kevesen képviselnek ilyesmit a mai magyar internet világban, de nekik ilyen fiatalon is sikerült. Kalandos életüket ITT követhetitek, ha ti is szeretnétek szórakozva értéket kapni.

FORRÁS

Hozzászólások