Neten csajoznak a Konyhafőnök zsűritagjai

Pikáns üzenetekkel bombázzák őket

2015/11/12

Hódítanak a Konyhafőnök sármos zsűritagjai: Bernáth József házassági ajánlatokat kap, Fördős Zé pedig társkeresőn próbál szerencsét.

Sikert sikerre halmoz a Konyhafőnök műsora, és nem csoda, hogy a hölgynézők nem csak a konyhai trükköket lesik áhítattal a tévé előtt ülve, hanem a zsűri sármos tagjait is. Bernáth József séf például sorra kapja a leveleket, amelyek között zavarba ejtő üzenet és házassági ajánlat is szerepel.

„Nincs hiány női rajongókból. Szabadidőm sajnos annál kevesebb van, így sokszor napokba, hetekbe telik, mire minden megkeresésre válaszolok. A hivatalos közösségi oldalamon néha pár nap alatt több száz levélre írok vissza. Meglehetősen sokféle üzenet érkezett már a postafiókomba: az oldott hangvételű írásoktól, versektől a képeken át a konyhai tapasztalatokig széles a skála. Sőt, néhány üzenet tartalmától zavarba is jöttem. Az egyik legmeglepőbb üzenetváltás három levélből állt, a második e-mailben már házassági ajánlatot kaptam tőle, és egyértelműen tudatta velem, hogy már másnap hozzám költözne” – mesélte a Hotnak Bernáth József.

bernath jozsef
A szigorú zsűrit is zavarba lehet hozni

Valószínűleg nem csak a séf kap ajánlatokat, hanem a néhány hete szinglivé vált Fördős Zé is. A Konyhafőnök sztárja ráadásul egy társkeresőn is regisztrált, ami nagy port kavart, hiszen akkor még mindenki úgy tudta: boldog párkapcsolatban él.

„Rengeteg vívódáson és álmatlan éjszakán vagyunk túl, egyikünknek sem volt könnyű kimondani, hogy próbáljuk meg külön. De éreztük, úgy, ahogy van, nem mehet tovább. Hiába reméltük, hogy a szerelem majd átsegít minket a nehézségeken. Egyik este, puszta dacból felmentem egy ismerkedős oldalra, bele sem gondoltam, milyen reakciókat fog kiváltani a feltűnésem. Akkor még senki sem tudott a szakításunkról, így sokan azt hihették, hogy meg akarom csalni Dórát” – árulta el a Storynak Fördős Zé.

Hozzászólások