Nevetséges applikációk, melyekről el sem hiszed, hogy léteznek

Az internetes áruházak legfölöslegesebb alkalmazásai

2017/05/29

Az applikációk nagyban megkönnyíthetik az életünket. Azonban akad néhány nevetséges és fölösleges alkalmazás, melyért még pénzt is kérnek. Mutatjuk!

Vannak applikációk, melyek tényleg nagyon hasznosak lehetnek akár a hétköznapi dolgainkhoz is, de sajnos nem mind ilyen. A Google Play és App Store áruházakban több mint 5 millió akalmazás van jelen napjainkban, így csoda lenne, ha mind hasznos funkciót töltene be. 

Az Insider összegyűjtött néhány olyan applikációt, melyek pénzbe kerülnek (akár 400 dollárba!) és abszolút használhatatlanok. Lássuk a legjobbakat! 

1. Ventilátor

Az App Storeból töltheted le 0,99 dollárért ezt a remek kézi ventilátort. A gond csupán annyi vele, hogy a funkcióját nem tölti be: a hűsítést. Ellenben remek hangja van, ami tökéletesen felidézi a propellerek búgását. 

app1

2. A kolbász legendája

Nos, ennek ugyan több értelme van, mint az előzőnek, de igencsak elvont gondolkodása lehetett annak, aki megálmodta. A játékban kolbászok harcolnak egymással emberek helyett. A remek játékot INGYEN letöltheted. 

app2

3. A kitartóaknak 

A tény, hogy van, aki ezért akár 1 dollárt is kifizet, azt bizonyítja, hogy az embereknek tényleg rengeteg fölösleges pénze és ideje van. Na nem azért mert 1 dollár olyan sok, de azért az már mégiscsak egy sajtburger ára… De ne térjünk el a témától az applikáció, melynek a neve Hold On, csupán annyit nyújt, hogy egy gombot kell tartanod minél hosszabb ideig. 

app3

4. Send Me To Heaven (S.M.T.H) 

Besorolása szerint sportjáték, szerintünk annyira jó, hogyha esetleg új telefont szeretnél minél hamarabb, ez felgyorsítja a folyamatot. A játék lényege, hogy megdöntsd a rekordokat és minél magasabbra dobd a telefont. (???) 

app4

5. A legdrágább

Vásárolj virtuális drágaköveket 400 dollárért! Akár az egész Abu Moo kollekció a tiéd lehet 2400 dollárért. Ez az alkalmazás semmire nem jó, csupán megmutathatod a világnak mennyire gazdag vagy, hogy ilyen fölösleges dolgokra szórod el a pénzed. Ehhez képest az 1 dolcsis Hold On remek befektetés.

app5

6. Ha nincs kedved kinézni az ablakon...

Ezzel az alkalmazással (Is it dark outside?) választ kaphatsz egy nagyon fontos kérdésre, mégpedig arra, hogy sötét van-e már kint. Rendkívül hasznos. 

app6

7. Az utálkozóknak

Gyűlölöd annyira a Kardashian családot, hogy fizess 0,99 dollárt azért, hogy minden hírt blokkoljon a telefonod, ami róluk szól? Van egy Justin Bieberes változata is az alkalmazásnak, de az ingyenes. 

app7

Hozzászólások