Névszám- elárulja, milyen a személyiséged!

Számolj, és tudd meg, ki vagy!

2014/09/07

A számmisztikusok azt mondják, hogy bár nem mi választjuk nevünket, mégis az az erő és jelentés, mely körüllengi, végigkísér életünkön. Ha időközben valamiért nevet változtatunk, akkor Sorsunk is aszerint fog változni.

Ha kíváncsi vagy rá, milyen személyiség rejlik benned a neved alapján, megmutatjuk neked a legegyszerűbb számítási módszert, mellyel te is azonnal a tudás birtokába kerülsz.

Nem kell hozzá más, mint egy papír és egy toll.

Írd fel a teljes neved egy lapra, majd használd táblázatunkat a következő módon:

A betűket ékezetek nélkül kell használni, azaz ez esetben az á betű a-nak felel meg.

1=A,J,S 

2=B,K,T

3=C,L,U

4=D,M,V

5=E,N,W

6=F,O,X

7=G,P,Y

8=H,Q,Z

9=I,R

Nézzünk egy példát!

Horváth Piroska= 8+6+9+4+1+2+8+7+9+9+1+2+1- adjuk össze ezeket a számokat egészen addig amíg egy számot nem kapunk

a számok összege 67, tehát a te személyiség számod a neved alapján: 6+7=13, 1+3=4 tehát a végeredmény 4

Ha megkaptad a számot, válaszd ki a hozzád tartozót és tudd meg, milyen a személyiséged! / Ha tudni akarod, a kiszemelted milyen ember, nyugodtan számold ki az ő névszámát is, ami fontos, hogy pontosan kell tudnod a nevét!

1. Vezető, kitartó

Ha ez a szám a te névszámod, akkor egy igazi vezető vagy. Kitartó, céltudatos és bármire képes vagy, ha szabad kezet kapsz. Alapvető tulajdonságaid közé tartozik a bátorság, a nagylelkűség és az igazságérzeted is elég erős. Arra vigyázz, hogy ne legyél túl agresszív, ne válj zsarnokká, gyakorold az önuralmad.

Feladatod az életben: Találd meg önmagad és segíts másoknak!

2. Szelíd, megértő

Ha 2-es a névszámod igazán finom személyiséggel rendelkezel. Megnyerő vagy, alkalmazkodó, együttműködő- ezek azok a tulajdonságok, amikkel könnyen célt érhetsz az élet bármely területén, de vigyázz mert hajlamos vagy arra, hogy magadat mások akaratának rendeld alá és néha képes vagy ok nélkül sajnálni és sajnáltatni magad.

Feladatod az életben: Törekedjen határozottságra, és tudj nemet mondani!

3. Sokoldalú, alkotó

Ha ezen névszám szülöttje vagy, akkor a te tulajdonságaid a következők: tehetség, alkotókészség, optimizmus és rugalmasság. Előfordulhat, hogy néha elmész a materiális világ irányába, azaz fontosabbak a külsőségek, mint a valódi értékek. Minden érdekel, sok mindenbe belefogsz, de a kitartás néha hiányzik.

Feladatod az életben: Találd meg a saját utad, figyelj, hogy ne használd feleslegesen az energiáidat!

4. Megbízható, stabil

Ha a 4-es a te számod, akkor te leginkább a kötelességeidnek élsz. Mindenért keményen meg kell dolgoznod, semmi sem hullik rögtön az öledbe, de komoly eredményekre számíthatsz. Ha nézeteltérésekbe keveredsz, hajlamos vagy elutasítóan és keményen reagálni, ilyenkor a szőrszálhasogatás sem áll tőled messze.

Feladatod az életben: Tanuld meg az önuralmat, és a rossz kedved ne ültesd át másokra.

5. Kalandvágyó, független

Az 5- ös szám szülötteként nem rettensz vissza a kihívásoktól, képes vagy kockázatot is vállalni, hogy elérd a célod. Szereted a kényelmet, a kellemes életet. Te vagy az, akit az akit az új dolgok éltetnek, nem kedveled a monotonitást. Szenvedélyes vagy, ami olykor átcsap erőszakosságba, indulatkitörésekbe.

Feladatod az életben: Győzd le olykor erőszakos énedet és ne légy pazarló!

6. Otthonszerető, harmóniára törekvő

A 6-os számot a lelkiismeretesség és a családszeretet jellemzi. Ha ebbe a körbe tartozol, mindig a belső egyensúlyra és a harmóniára törekszel. Szereted a szépet, a nyugalmat és a békét magad körül. Környezetedben szeretnek és elismernek, sokan fordulnak hozzád segítségért.

Feladatod az életben: Légy önmagad és ne akarj folyton másoknak megfelelni!

7. Méltóságteljes

A 7-es szám nagyon intuitív szám. Képes vagy belelátni másokba, rendkívül fogékony vagy a spirituális dolgokra. Nem tudod elviselni a középszerű dolgokat és a középszerű életet sem. Mindig a tökéletességre vágysz és arra is törekszel. Néha visszahúzódó vagy.

Feladatod az életben: Tudd elmozdítani magad a holtpontról, légy befogadó és próbáld meg kimutatni az érzéseidet!

8. Gyakorlatias, teljesítményorientált 

Ha a 8-as szám a te számod, akkor imádod a versenyt, a hatalmat és a sikert. A jó anyagiakra törekszel és ezekért hajlamos vagy harcolni is és jó eséllyel meg is nyered ezeket a csatékat.

Feladatod az életben: Keresd a középutat!

9. Segítőkész, idealizmus

A 9-es szám szavai a bájos és az intelligens. Általában pozitívan állsz a dolgokhoz, szívesen segítesz másokon és nagylelkű barát vagy. Nem torpansz meg az akadályok előtt, mindig képes vagy a legjobbat kihozni az adott helyzetből, kreativitásoddal.

Feladata: Törekedj a határozottságra!

 

Hozzászólások