Nézd meg Berkes Olivér vadonatúj klipjét!

˝Don't be anxious˝

2015/05/09

Az RC Creative Media csapata ezúttal is alaposan kitett magáért, és elkészítette Berkes Olivér legújabb slágerének, a Don’t be anxious című dalnak a klipjét. A két napi forgatást rengeteg utómunka követte, de bátran mondhatjuk, hogy megérte, íme az eredmény!

Talán rajongói nem is gondolták volna, hogy a Voice felfedezettje, Berkes Olivér nem csupán sokoldalú előadó, hanem ha úgy adódik, igazi rosszfiú is. Első klipjében mindez kiderül, de érdemes megnézni az RC News vele készült interjúját is!

“Ennél a klipnél éreztem, hogy a zene, a szöveg, a téma és a hangulat egy komplex egész képet alkot – mondta kameránknak a zenész. – A téma pedig a szexualitás, az erotika, minden, ami szem-szájnak ingere. Már nagyon rég a fejemben volt ez a téma, amit ki akartam írni magamból.”

“Zsánerem egyáltalán nincs – evezett könnyedebb vizekre Berkes Olivér, és mesélt arról, milyen lányok jönnek be neki. – Nyilván kell valami legyen a nőben, ami inspirál, ami miatt kicsit múzsaként tudok ránézni. Most egy nagyon más oldalamat fogják megismerni, ami nem feltétlenül jelent rosszat, mert egy művésznek igenis feszegetni kell a határait.”

Hozzászólások