Nézd meg, hogy mit jósolnak a csillagok hétvégére!

November 1. és 2.

2014/11/01

Az Oroszlánok igazi érzelmes hétvégét tudhatnak maguk előtt a csillagok szerint. De vajon mire számíthatnak a többiek?

_0011_kos

Kos
A kérdés csak az, miért nem bírsz megülni a fenekeden? Egész hétvégén sürögni-forogni fogsz, nulla pihenéssel. Aztán pedig csodálkozol, hogy megint hullafáradt vagy. Nem jó mindig a száz százalékon pörögni.

_0010_bika

Bika
Jól teszed, ha minden függőben lévő dolgot most lezársz. A kérdéses dolgokra ezen a hétvégén meg fogod találni a választ, és az is elképzelhető, hogy már a vasárnapon nyugodtan tudsz hátradőlni a karosszékedben.

_0005_ikrek

Ikrek
Élményekben gazdag hétvége elé nézel. Nem fogsz unatkozni, mert mindenki beszervez majd valami programot neked. Ha úgy érzed, hogy nem bírod ezt a pörgést, akkor nyugodtan mond egy-két dologra azt, hogy nem.

_0002_rák

Rák
A munkát nagyon messzire kerüld el, hogy az otthonod körüli teendőkre is legyen egy kis energiád. Nagyon sok feszültség származik abból, ha hazaviszed a munkát és hétvégén is dolgozol. Foglalkozz csak a családoddal!

_0008_oroszlan

Oroszlán
Érzelmes hétvége elé nézel, bár egyáltalán nem akarod, hogy ez a hétvége romantikus ruhát öltsön magára. Pedig így lesz! Minden percben pároddal fogsz majd törődni, és szerencsére ő is foglalkozik majd veled. Kölcsönös törődésben lesz részed.

_0001_szűz

Szűz
A hétvégére már nagyon áhítoztál. Kidolgoztad minden energiádat, és nagyon szükséged van a feltöltődésre. Szabadságra nem szerettél volna menni, mert minden fillér számít most. De itt a pihenés ideje!

_0006_merleg

Mérleg
Ez a két nap csodásan fog telni számodra. Ugyan a szombati hangulat egy picit lehúzhatja majd a lelkesedésedet, de vasárnap újra rátalálsz önmagadra és egyenesbe kerülsz. A családodra mindig számíthatsz.

_0004_skorpio

Skorpió
Hozd harmóniába a tested, lelked, szellemed. Sokszor fordul elő az, hogy az egyik-másik kicsúszik az irányításod alól. Ne hanyagold el ezen a hétvégén sem a fizikai állapotodat, de mellette szánj időt a szellemi frissességed fenntartására is!

_0009_nyilas

Nyilas
Ne félj a társadalmi elvárásoktól, csinálj úgy mindent, ahogy te szeretnél. Ne akarj ezen a hétvégén senki programjának megfelelni, csak azt csináld, amihez valóban kedved van. Máskülönben ezerfelé kell újra szakadnod.

_0000_bak

Bak
Minden a terveid szerint fog alakulni majd, szerencsére semmi sem húzza keresztül a hétvégi programot. Elképzelhető, hogy a nagycsalád majd nálad fog összetalálkozni a két nap alatt. Erre is fel vagy készülve?

_0007_vizonto

Vízöntő
Nagyon sok időt tudsz majd a gondolataid társaságában pihenni. Lesz egy kis időd magadra, foglalkozhatsz végre a külsőddel. Nyugodtan menj el fodrászhoz, masszőrhöz, vagy csinálj olyan tevékenységet, amiben örömödet leled.

_0003_halak

Halak
Kritikák érhetnek majd a hétvégén, amit nem tudsz majd hova tenni. Mielőtt felvennéd a harci kesztyűt, jobban teszed, ha átgondolod kétszer is, hogy mire készülsz. Ha most elkezdesz harcolni, nem lesz jó vége.

 

Hozzászólások