Nézd meg, hogy mit jósolnak a csillagok hétvégére!

Október 25. és 26.

2014/10/25

A Nyilasok számára nagyszerűen indul majd a hétvége a csillagok szerint. De vajon mire számíthatnak a többiek?

Kos

_0011_kos
Ez a hétvége teljesen a te kedved és terveid szerint fog alakulni. Itt az alkalom arra, hogy programok helyette egyszerűen a békét és a csendet válaszd, bárhol is legyél. Vasárnap egy picit már mozgékonyabb nap vár rád!

Bika

_0010_bika
Szombaton még feszültségekkel telve indulhat a hétvégéd, ám vasárnapra már kitisztulni látszik a kép és minden feszültség messze és tovaszáll. A munkahelyi gondjaidat, megoldatlan feladataidat ne vidd haza, ráérsz velük hétfőn foglalkozni!

Ikrek

_0005_ikrek
A hétvégén több új barátra is tehetsz szert, amivel önmagában semmi gond nincsen, de ne feledkezz el a régiekről. Azokról, akik a legrosszabb pillanatokban is ott voltak melletted és fogták a kezedet, amikor arról volt szó.

Rák

_0002_rák
Figyelj oda a hétvégén mindenre, ami anyagiakkal, pénzzel, vagyonnal vagy befektetéssel függ össze. Ha bevásárolni mész, érdemes egy listát vinned magaddal és szigorúan tartani magad az azon szereplő dolgokhoz!

Oroszlán

_0008_oroszlan
Ezen a hétvégén ne a házimunkát helyezd a középpontba, hanem elsősorban a saját igényeidet! Keress egy olyan helyet, ami elég messze van ahhoz, hogy elszakadj az otthonoddal kapcsolatos kérdéskörtől.

Szűz

_0001_szűz
Légy őszinte magadhoz és barátaidhoz, ismerd be bátran, hogy sokkal előrébb helyezed mostanában a munkádat, mint bármi mást. Ne feledd azt, hogy a jó eredményekhez részben szeretteid adják a biztos lelki hátteret!

Mérleg

_0006_merleg
Felkészülni, vigyázz, ki a szabadba! Ezen a hétvégén a legjobban akkor tudsz feltöltődni, ha magad mögött hagyva a problémákat, rengeteg időt töltesz a természetben. Menj kirándulni, s próbáld meg érezni az erőt!

Skorpió

_0004_skorpio
A szombati napod jól indul, főleg azért, mert kicsattansz az erőtől, az energiától, jó a kedved és minden apró nehézségen könnyedén átlépsz. Egy kirándulás és a friss levegő kreatív ötletek megfoganását segítené!

Nyilas

_0009_nyilas
Nagyszerűen alakul majd a hétvégéd, viszont fontos, hogy ne hagyd magad semmilyen tervről lebeszélni. Többnyire olyan a személyiséged, hogy amit a fejedbe veszel, azt meg is valósítod. Legyen ez most is így!

Bak

_0000_bak
A munkával kapcsolatos összes gondolatodat száműzd messzire még szombat reggel! Szervezz inkább programokat! A közös programok alól ne húzd ki magad, adódik alkalom majd örömre, mosolyra és érdekes beszélgetésekre is.

Vízöntő

_0007_vizonto
Önts tiszta vizet a pohárba minél hamarabb. Pároddal egy olyan félreértés adódhat köztetek, ami az egész hétvégedet tönkrevághatja. Mielőtt belemennél a vitákba, jobban teszed, ha leülsz vele egy asztalhoz, és meghallgatod az ő álláspontját.

Halak

_0003_halak
Szombat reggel kissé ingerültebben kezdheted a napot. A lehetőségeiddel bánj jól, elégítsd ki szeretteid igényeit, hogy utána magadra is jusson elég idő. Nincs annál bosszantóbb, mikor magadra nem marad erőd.

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások