Nézd meg, hogy mit jósolnak a csillagok neked keddre!

November 4.

2014/11/04

Az Oroszlán jegy szülötteinek féltve őrzött titkai most napvilágra kerülhetnek a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Használd ki a rád irányuló kedvező hatásokat. Vásárolj bútorokat, cd-ket, rendezd át a lakásodat! Hallgass új, néha meghökkentő ötleteidre! A megújulás mindenki életében fontos, ne vedd félvállról ezt az egészet!

Bika

_0010_bika
Új társaságba csöppenhetsz. Sokan irigyelhetnek emiatt, mivel elit emberekkel töltheted szabadidődet. Ne felejtsd el honnan jöttél, és ne szálljon a fejedbe a dicsőség, de legyél igenis büszke magadra!

Ikrek

_0005_ikrek
Szélesítsd látókörödet, menj emberek társaságába! Hívd el új ismerősödet ebédelni, rajta keresztül is sok érdekes személlyel ismerkedhetsz meg. A kapcsolatok pedig nagyon jól jönnek majd a későbbiek során.

Rák

_0002_rák
Ha főnököd konferenciára invitál, az már jelenthet valamit. Ne bízd el magad, de vegyél részt a rendezvényen! Kollégáid epés megjegyzéseit ne halld meg, mert csak felidegesítenének, és nem építenének!

Oroszlán

_0008_oroszlan
Ne hibáztass senkit, ha esetlegesen féltve őrzött titkod napvilágra kerül. Nem tudsz mit tenni, ami megtörtént, az bizony megtörtént. Próbáld meg élvezni a napot és fátylat borítani a múlt, olykor kínos eseményeire.

Szűz

_0001_szűz
Váratlan dolgok történhetnek veled. Számos kellemetlenség leselkedik rád. Rugalmasságoddal és pozitív látásmódoddal, könnyen túlteszed magad ezeken. Nem is ér annyit, hogy többet görcsölj rajta a kelleténél!

Mérleg

_0006_merleg
Vigyázz egészségedre, őrizd meg jó fizikumodat! Járj el rendszeresen sportolni, keress egy új hobbit, mely mozgással jár. Járj el barátaiddal ezekre a foglalkozásokra, és meglátod, sokkal jobban elemedbe kerülsz!

Skorpió

_0004_skorpio
Az emberek többsége nyitott könyv lehet a számodra. Észreveszed a szavak mögött bujkáló valódi jelentéseket. Sok mindenről lehullhat a lepel ezen a napon. Ezeket a dolgokat próbáld meg tudatosan felhasználni a javadra!

Nyilas

_0009_nyilas
Hallgass igazságérzetedre, csak így válaszd ki, hogy melyik oldalra állsz! Kiderülhet, hogy ez igen költséges lehet. Ez most ne érdekeljen! Továbbá a magánéletedre is szánj kellő időt, mert nem igazán foglalkozol pároddal eleget.

Bak

_0000_bak
Sokat gondolhatsz a rég múlt eseményeire. Ennek oka régi ismerősödnek váratlan felbukkanása is lehet. Hívd el az illetőt és nosztalgiázzatok együtt. Egy közös kávézás, vagy teázás során nagyon szép emlékek törhetnek fel benned.

Vízöntő

_0007_vizonto
Becsüld meg barátaidat és ápold kapcsolataidat! A mai nap kitűnő az emberi kapcsolatok rendberakására. Ha valakivel konfliktusod volt, most tisztázd. Próbálj meg vele egyenes lenni, csak szemtől szembe mindent!

Halak

_0003_halak
Beszélgess el idős szomszédoddal, ezzel boldog napot, szép órákat szerezhetsz az illetőnek. Figyelj oda embertársaidra, de családodat, kedvesedet se hanyagold el. Ma mindenkinek próbálj meg egy picit kedvezni!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások