Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok a hétre!

2015/01/05

Az Ikrek szerencsés időszak elé néznek a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kedves Kos!

_0011_kos

A középpontban most a szerelmi életed áll. Nem szabad, hogy emiatt elhanyagold a pénzügyeidet, illetve egészségügyi állapotodat. Igaz, úgy érzed, hogy a fellegekben jársz, mert boldog párkapcsolatban élsz, de később megbánhatod, hogy emiatt több jó üzleti lehetőséget is parlagon hagytál. Ne legyél elvakult!

Kedves Bika!

_0010_bika

A zöld szemű szörny, azaz a féltékenység ütheti fel a fejét, valamint a pénzügyek miatt is vitába keveredhetsz partnereddel. Ha csökkenteni szeretnéd a köztetek lévő feszültséget, akkor inkább ne meséld el a munkahelyi vitáidat, és ne nagyon beszéljetek a pénzről sem. Bár nagyon jól tudsz a saját érdekeid mellett érvelni, most inkább legyél csendes.

Kedves Ikrek!

_0005_ikrek

Szerencsés időszak elé nézel, bármely életterület tekintve, félni valód most igazán nincsen. Látszik, hogy érkeznek majd kisebb, nagyobb bosszúságok, de mindezeket játszi könnyedséggel képes leszel átlépni és könnyen orvosolni. Egy a fontos, hogy helyén tartsd az ítélőképességedet, ne veszítsd el a fejedet, mert azzal megpecsételed sorsodat.

Kedves Rák!

_0002_rák

Elhanyagolhatatlan az, hogy képezd, fejleszd magadat. Iratkozz be egy olyan tanfolyamra, amely már régóta érdekel, ahol olyan tudást szerezhetsz, amely valóban foglalkoztat. Ne sajnáld az idődet, sem a pénzedet arra, hogy maradandó tudást szerezz, mert mindezt később kamatoztatni tudod saját magad, illetve mások életére nézve.

Kedves Oroszlán!

_0008_oroszlan

Ha nem veszel erőt magadon, és nem kerekedsz a problémákon felül, akkor azt veheted észre, hogy a problémák irányítanak téged. Ezt előzd meg és koncentrálj arra, amit el szeretnél érni. Most, ha minden erőddel és energiáddal a sikerességre, terveidre fókuszálsz, előbb-utóbb teljesülnek azok. Ne add fel most a reményt, még korai lenne!

Kedves Szűz!

_0001_szűz

A pénzügyekben most a „lyukak” befoltozásán dolgozol. Lehetőségek után kutatsz, bár eddig nem túl sok sikerrel jártál. A helyzet ugyan változatlan, de te próbálj meg mégis változni. Legyél pozitívabb és optimistább, és ne a borús oldalát lásd az életednek. Ahogy ezt a szemléletet sikerül elsajátítanod, rájössz arra, hogy gondjaid nem is olyan legyőzhetetlenek.

Kedves Mérleg!

_0006_merleg

Nagyobb szabadságban lesz részed a héten, mint máskor. Olyan dolgokkal is tudsz majd foglalkozni, amikben valóban örömödet leled, azaz nem csak a kötelező munka teszi majd ki a napjaidat. Természetesen arra ügyelj majd, hogy a hobbi, a szórakozás ne menjen a munka rovására, de szerencsére te képes vagy megtartani az egyensúlyt.

Kedves Skorpió!

_0004_skorpio

Látogatások és gyors események várhatóak a héten. Egy közeli rokon, vagy nagyon jó ismerős, barát érkezésére jobb, ha felkészülsz. Elképzelhető, hogy ebben a barátba neked kell majd lelket lehelni. Pénzügyi téren pozitív változásra számíthatsz, akár főnöködet is képes lehetsz meggyőzni egy kisebb fizetésemelésről. Most minden eszközzel próbálkozhatsz!

Kedves Nyilas!

_0009_nyilas

Mint neked mindig, most is a család lesz a mindennapjaid középpontjában. Minden erőddel azon leszel, hogy hozzátartozóidnak, szeretteidnek kedvező, előnyös helyzeteket teremts. Mindez nagyon szép és nemes cselekedet, csak a baj az, hogy mindeközben magadról elfeledkezel. Találd meg az egyensúlyt, legyen időd magadra is.

Kedves Bak!

_0000_bak

Most beigazolódni látszik az az örök igazság, miszerint a feszültség csak feszültséget szül. Rengeteget agyalsz azon, hogy a munkát és magánéletet hogyan tudnád még jobban összeegyeztetni. Egy már most biztos: a kelleténél mindig többet vállalsz a munkahelyeden, és sokszor otthon látod el teendőidet. Ezekről mondj le, és pároddal való viszonyod rövidesen helyre áll.

Kedves Vízöntő!

_0007_vizonto

Érezted már úgy, hogy valamiért rossz csillagzat alatt születtél? Ezen a héten ez az érzésed teljesen szertefoszlik majd. Sikert, sikerre halmozhatsz, munkahelyeden egyre jobban megbecsülnek majd, hiszen olyan jó ötletekkel rukkolsz elő, amiket azonnal meg akarnak valósítani. Állj készen rá, hogy bezsebeld a bókokat, elismeréseket.

Kedves Halak!

_0003_halak

Féltékenység fog előtörni belőled, amelynek a párod nem feltétlen fog örülni. Legyél óvatosabb, amikor gyanúsítgatsz vagy kérdőre vonsz másokat, mert lehetséges, hogy te hibáztál és egyáltalán nem igaz, amit pletykálnak a környező emberek. Sikerülhet zöldágra jutnod és megbeszélned a problémáidat, nézeteltéréseidet, amennyiben hajlandó vagy rá.

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások