Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok a hétre!

44. hét

2014/10/27

Itt az idő, hogy az Ikrek kicsit befelé forduljanak és az intuícióikra figyeljenek a csillagok szerint. De vajon mi vár ezen a héten a többi jegy szülötteire?

Kedves Kos!

_0011_kos

Több dologban is reménykedsz, szeretnél végre megejteni egy fontos találkozót, ami neked nagyon sokat jelentene. Jelenleg erre nem sok esélyt látsz, de ha teszel érte és a másik felet is megpróbálod a cél felé terelgetni, akkor még az is lehetséges, hogy a hétvége folyamán összejöhet. Pénzügyek terén bevételre számíthatsz, akár több tízezer forintra is.

Kedves Bika!

_0010_bika

Az eszed akár csak a borotva, úgy vág. Azonnal minden kérdésre van válaszod, és addig győzködöd a másik felet, míg be nem látja, hogy igazad van. Most mégis te szorulsz egy kis biztatásra, mert a magánéleted annyira ködös, hogy nem tudod, hogyan tovább. Bizonytalan vagy párodban, és nem látod a közös jövőképeteket. Nyugodj meg, minden jól alakul majd.

 

Kedves Ikrek!

_0005_ikrek

Fordulj egy picit befelé, figyelj a belső hangodra, az intuíciódra. Mielőtt a pénzügyekben, vagy párkapcsolatodban döntést hoznál, állj meg egy percre és figyeld meg, hogy mit súg a szíved. Ha mást, mint az eszed, akkor még várj a döntés meghozatalával, mert később megbánhatod. Továbbá nagy szerencse is érhet, ha észreveszed a lehetőségeket.

Kedves Rák!

_0002_rák

Sajnos az anyagi gondok nem éppen fogynak, lehetséges, hogy ezen a héten még egy-kettő fel is üti a fejét. Próbáld meg megnézni, hogy a mostani életedben milyen kiadásokon lennél képes csökkenteni és megtenni minden lépést a spórolás felé, azért, hogy még kevesebb kiadásod legyen, mint eddig. Ez lehet az egyedüli megoldás most.

Kedves Oroszlán!

_0008_oroszlan

Vágysz arra, hogy egy biztos, komoly alapokon nyugvó párkapcsolatban legyen részed végre. Most ha mindent úgy alakítasz, ahogy azt kell: figyelsz arra, hogy ne legyél szétszórt, megpróbálod rendbe szedni a magánéleted, akkor elérheted a célodat! A pénzügyekben most sikerre ne nagyon számíts, sőt ha teheted ne is foglalkozz a pénzügyekkel.

Kedves Szűz!

_0001_szűz

Állandósulni látszik az a helyzet, hogy most a magánéleti dolgok és teendők helyett minden erődet a munkára és a pénzügyekre kell fordítanod. Sajnos nem éppen úgy jönnek össze a pénzek, ahogy azt szeretnéd, ezért olykor plusz munkákat is el kell vállalnod. Lehetséges, hogy ezen a héten is fogsz ilyen módszerhez fordulni.

Kedves Mérleg!

_0006_merleg

Látogatások és gyors események várhatóak a héten. Egy közeli rokon, vagy nagyon jó ismerős, barát érkezésére jobb, ha felkészülsz. Elképzelhető, hogy ebbe a barátba neked kell majd lelket lehelni. Pénzügyi téren pozitív változásra számíthatsz, akár főnöködet is képes lehetsz meggyőzni egy kisebb fizetésemelésről.

Kedves Skorpió!

_0004_skorpio

Gondolkoztál már azon, hogy mit jelent neked a valódi szerelem, miben leled meg teljesen a boldogságodat? Ha még nem, akkor nem is kell ezen gondolkoznod, mert most meglelheted mindazt, amit szeretnél: boldog magánéleted lehet, a problémák messze elkerülhetnek. Azért a pénzügyekről se feledkezz meg, végezd jól a munkádat.

Kedves Nyilas!

_0009_nyilas

Készülj fel rá, hogy ezen a héten minden számításodat áthúzhatja egy váratlan, pozitív esemény érkezése. Energiával töltődhetsz fel, hiszen eddig általában csak negatív események voltak jelen az elmúlt időszakban az életedben. Most viszont 180 fokot fordul vehet a világ és beköszönt a jó. Legyél rá nyitott és ne zárkózz el a lehetőségek elől.

Kedves Bak!

_0000_bak

Pároddal távolabb kerültetek egymástól, amivel egyenes arányban a köztetek lévő bizalom is csökken. Próbálj meg több időt szánni rá, nem hazavinni a munkát és a munkahelyi feszültségeket, és megláthatod, hogy szerelmed is figyelmesebb lesz veled. Ne hagyd veszni, ami még menthető, inkább lásd be, hogy hol hibáztál, és dolgozz a helyrehozatalon.

Kedves Vízöntő!

_0007_vizonto

Van pár olyan személy a környezetedben, akik sajnos nem az igazi arcukat mutatják neked. Amikor éppen nem figyelsz oda, előszeretettel beszélnek ki és súgnak össze a hátad mögött. Most ezekre a turpisságokra fény derülhet és nagy csalódást élhetsz meg. Viszont itt az idő arra is, hogy új, megbízható barátokra, barátnőkre tegyél szert.

Kedves Halak!

_0003_halak

Magánéletedben most tényleg össze fognak jönni a dolgok, jól alakulhatnak a mindennapok. Az esetlegesen adódó gondokat, problémákat meg kell beszélnetek és nem szabad a szőnyeg alá seperni és hagyni, hogy előbb utóbb felessetek benne. Minden problémádat fojts el még csírájában, így garantálhatod a boldogságot magadnak.

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások