Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok a jövő hétre!

43. hét

2014/10/19

Az Oroszlánok szerelmi kalandba keveredhetnek a csillagok szerint a jövő héten. De vajon mi vár a többiekre?

Kedves Kos!

_0011_kos
Képes vagy mindig másokra hárítani a felelősséget, kibújni alóla, ha éppen a helyzet úgy kívánja. Jól gondold meg, hogy mit teszel, mert a héten neked kell minden következményért felelned. Ne a párodat okold majd, ha valami nem úgy jött össze egy estén, ahogy azt szeretted volna. Minden ember hibázik, így te is, nincs benne semmi szégyellni való, de a következményeket vállalni kell.

Kedves Bika!

_0010_bika
Munkahelyedre most jobban oda kell figyelned. Nem szabad, hogy a magánéleted vigye el minden energiádat, mert ez később kihatással lehet a munkahelyi teljesítő képességedre. Amennyiben felettesed, főnököd csökkenni látja a munkád minőségét, készülj fel rá, hogy akár el is bocsáthatnak eddigi pozíciódból.

Kedves Ikrek!

_0005_ikrek
Elérkezett a pihenés és lazítás időszaka, hiszen az elmúlt hetekben és hónapokban ronggyá dolgoztad magad, így lassan már élőhalottként élsz. Pontosan tudod, hogy ez sem egészségednek, sem teljesítőképességednek nem tesz jót, hisz előbb-utóbb a túlhajszolt életmód visszaüt. Kezdj el időben pihenni, és engedd meg magadnak a nyugalmat.

Kedves Rák!

_0002_rák
Lelki problémáid vannak, amelyek a párkapcsolati bizalmatlanságodból erednek. Legyél megértőbb és elfogadóbb szerelmeddel, és ha igazán szereted őt, akkor bocsáss meg neki minden sérelmet, amit tett. Törekedj a családi, otthoni béke megteremtésére azon kívül, hogy magadban megpróbálod létrehozni a harmóniát, az egyensúlyt.

Kedves Oroszlán!

_0008_oroszlan
Ne lepődj meg, ha sokszor az események gyorsabban változnak majd, mint ahogy azokat te követni tudnád. A gyors, pörgős hétnek hasznát is tudod venni, ha képes leszel felvenni az iramot. A pénzügyekben egy fontos döntést kell majd meghoznod (gyorsan), amire igazából vétek lenne nemet mondani. Vigyázz! A rohanás miatt egy szerelmi kalandba is keveredhetsz, amit később megbánnál.

Kedves Szűz!

_0001_szűz
Szomorúság és magára hagyatottság fog uralkodni most rajtad, úgy véled, hogy mindenki elfordult tőled és teljesen ellened játszik, holott ez egyáltalán nincs így. Próbáld meg a piszkálódásokat, beszólásokat nem mind magadra venni, mert nem feltétlen te vagy a tárgya egy viccnek, illetve nem feltétlen te vagy a nevetés oka.

Kedves Mérleg!

_0006_merleg
Féltékenység, féltékenység és újra csak féltékenység – ez van most benned nagyon is erőteljesen, mert félsz attól, hogy párod megcsal, vagy ne adj isten, kettő vasat tart a tűzben. Semmi okod a félelemre, bízz meg benne 100%-osan! Az otthoni, családi dolgokra viszont több időt és energiát szánj, mert viták és problémák adódhatnak.

Kedves Skorpió!

_0004_skorpio
Ingatlaneladáson vagy vételen gondolkozol. Úgy véled, hogy itt az idő arra, hogy megvalósítsd egyik nagy álmodat, hogy olyan otthont alakíts ki magadnak, ahova élmény hazatérni. Mielőtt beleugranál, gondold át többször, hogy valóban itt-e az ideje. Magánéletedben az apróbb konfliktusok megoldása elviheti az energiád nagy részét.

Kedves Nyilas!

_0009_nyilas
Nem tudsz egyről a kettőre lépni. Képtelen vagy elengedni a múltat, egyszerűen benne ragadtál. A közelmúlt egyik eseménye még mindig felzaklat legbelül, folyamatosan emészted magad a történtek miatt. Igazából ezen rágódni már felesleges, koncentrálj a jelenre, hiszen minden most meghozott jó döntés, a jövődet teszi szebbé, jobbá.

Kedves Bak!

_0000_bak
Egy régebb óta húzódó hivatalos vagy peres ügyed végére pont kerülhet a héten. Szerencsére számodra pozitívan fog végződni, így aggodalomra semmi ok. A párkapcsolatodban végre előtérbe kerül a gyengédség és a mindennapi apró finomságok. Hiába érzed párszor úgy, hogy szerelmed az őrületbe kerget, most rá fogsz ébredni, hogy mekkora kincs.

Kedves Vízöntő!

_0007_vizonto
Lelked mélyén érzed, hogy nem mehet tovább az életed úgy, ahogy eddig ment. Vess egy pillantást sorsodra, és ha úgy látod, hogy valami nem működik jól, akkor azt a területet zárd le. Ne pazarold a drága energiáidat olyan dolgokra, amiből hetek és hónapok múlva sem lesz semmi. A pénzügyeidben is sokkal sikeresebb lehetsz így.

Kedves Halak!

_0003_halak
Ha utazni szeretnél, akkor van egy jó hírem: sikerülhet még ezen a héten összehoznod az utat. Lehetséges, hogy ez valamilyen szinten kapcsolódik a pénzügyekhez, az is benne van a pakliban, hogy egy üzleti útra indulsz. Vigyázz értékeidre, mert elképzelhető, hogy a szállodában felejted a pénztárcádat, vagy egyéb más fontosabb értékedet.

Hozzászólások