Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok csütörtökre!

Január 15.

2015/01/15

A Skorpióknak egy kis kikapcsolódást javasolnak a csillagok a mai napra. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Egy barátoddal megszakadhat a kapcsolatod. Mielőtt magadban keresed a hibát, fontos tudnod, hogy rajtatok kívülálló okok miatt kerültök egymástól távol. Bár a mai világunkban, a technikai kütyüknek köszönhetően a kilométerek már leküzdhetőek.

Bika

_0010_bika
Ha bánatod van, akkor mindenféleképpen keress olyan szórakozási lehetőséget, amiben örömödet leled és segít elűzni a rossz kedvedet. Lehet ez akár vásárlás, akár mozizás, de ha téged a szex vidít fel, akkor sem érdemes haboznod! Párod örülni fog neki!

Ikrek

_0005_ikrek
Ha vásárolni mész ma, akkor több szép ruhadarabbal a bevásárló táskákban fogsz hazatérni. Ne vidd túlzásba sem a költekezést, sem a ruhavásárlást. Mielőtt megveszed a századik pólót, gondold át, hogy valóban szükséged van-e rá!

Rák

_0002_rák
Ha változtatni akarsz a küllemeden, akkor a megoldás a több mozgás! Járj el rendszeresen aerobikra, vagy fuss pár kört a közeli parkban! Ha elég kitartó vagy, rövidesen már szemmel látható eredményei lesznek erőfeszítéseidnek.

Oroszlán

_0008_oroszlan
Pozitív hozzáállásoddal, őszinte megnyilvánulásoddal elnyerheted főnököd tetszését. Hamar a kegyei közé fogad majd, ám ezzel óriási felelősséget is vállalsz magadra! Jobban oda kell figyelned munkádra, illetve cselekedeteidre!

Szűz

_0001_szűz
Valami van a levegőben, ezt te is érzed. Váratlan változások, kiszámíthatatlan események sora zajlik most körülötted. Félsz, hogy mi lesz a következő dolog, ami mindent felkavar. Legyél egy kicsit lazább, ne görcsölj ennyit ezen a témán!

Mérleg

_0006_merleg
Igyekezz megérteni ismerősöd problémáját, aki most nagyon számít rád. Nem feltétlen kell érdemi segítséget nyújtanod, elég, ha csak meghallgatod és mellette vagy a nehéz helyzetekben. Szüksége van most rád.

Skorpió

_0004_skorpio
Ha este vacsorázni hívnak, fogadd el! Végre mozdulj ki a hétköznapok megszokottságából és dobd fel a hetedet egy kis külsős programmal. Ha szükséges, módosítsd a napod tervezett programját, de feltétlen menj el kikapcsolódni!

Nyilas

_0009_nyilas
Az energia benned van, méghozzá óriási mértékben. Próbáld meg visszafogni magad, és kerülni a túlbuzgóságot. Csak akkor szólj bele a dolgokba, ha kérik. Különben tartsd magadban véleményedet, mert csak sértődés lenne belőle.

Bak

_0000_bak
Fogd lazára a dolgokat és ne idegesítsd fel feleslegesen magad különböző apró problémákon. Kerüld a bolhából elefántot csinálós szituációkat, inkább keresd az egyenes és korrekt megoldásokat. Élvezd a szép időt, a jó társaságot, a környezetet!

Vízöntő

_0007_vizonto
A befejezetlen ügyeknek és feladatoknak tegyél pontot a végére! Nem szabad, hogy úgy teljenek a napok, hogy folyamatosan nyitva van egy kérdés. Itt az idő, hogy foglakozz a saját problémáiddal is és lezárd azokat egyszer, s mindenkorra.

Halak

_0003_halak
Igényes vagy és adsz a megjelenésedre, bár a hétköznapok során van, hogy sem időd, sem energiád nincs arra, hogy kiválogasd reggel, mi is állna a legjobban. Tarts egy kis pihenést a mai napon, és ne terheld túl magadat!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások