Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok hétfőre!

Szeptember 1.

2014/09/01

A Bak jegy szülöttei számára új szerelmet rejt a mai nap a csillagok szerint. De mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos

Egy ideiglenes holtpontra jutsz majd a mai napon. Úgy érzed, hogy megállt az idő, és nem halad semerre sem az életed. Ahhoz, hogy meglásd az igazi lehetőségeket, más nézőpontból kell látnod az életed! Fontos, hogy önmagad légy!

Bika

_0010_bika

Megerősítést kapsz arról, hogy jó úton jársz. Az a lehetőség, amit megragadtál, valóban jövedelmező és számodra kedvező lesz. Érdemes ma hosszú távú, optimista terveket készítened, mert ezeknek később még hasznát fogod venni! Boldog napra számíts!

Ikrek

_0005_ikrek

Ma igazán érdemes hallgatnod az intuíciódra! Ha jön egy megérzés, akkor ne bagatellizáld el a dolgot, hanem cselekedj úgy, ahogy azt érzed. Ám mielőtt, cselekednél, gondold végig körültekintően, hogy mit akarsz. Legyél türelmes!

Rák

_0002_rák

Ma nem indul jól a napod! Kialvatlanul, rossz álmokkal és érzelmekkel ébredhetsz, ami miatt az egész napod szürke lesz. Bármi rossz is történik ma, ne dugd egyből a fejed a homokba. Próbáld meg észrevenni, hogy mi az, amin változtatnod kell!

Oroszlán

_0008_oroszlan

Több esetben – így például ma is – alábecsülöd a képességeidet, ami miatt olyan lehetőségektől esel el, amikkel teljesen meg tudnád változtatni az életedet. Itt az idő, hogy kiterjeszd a szárnyaidat és repülj! Erősítsd meg az anyagi függetlenségedet!

Szűz

_0001_szűz

Végre pénz áll a házhoz, amire már nagyon vártál. Egy ígéretes üzleti vállalkozásba kezdhetsz, már ha vagy annyira karakán, hogy kiállj a saját elveid és terveid mellett. A szerződések, fontos dokumentumok készítésénél, illetve aláírásánál minden apró betűre figyelj oda!

Mérleg

_0006_merleg

Rendíthetetlen és megállíthatatlan vagy az utadon. Érzed magadban az erőt, a spirituszt, ezért minden követ megmozgatsz álmaid, vágyaid megvalósításáért. Ha tovább haladsz ezen a mezsgyén, akkor rövid időn belül teljesen a saját lábadra tudsz állni!

Skorpió

_0004_skorpio

Rengeteg erőt tudsz meríteni a családodból. Az az összetartás, szeretet és békés légkör, ami az egész famíliát átjárja, manapság nagyon ritka és megbecsülendő. Tegyél te is így, és a mai napodat töltsd az ő szeretetük ölelésében!

Nyilas

_0009_nyilas

Egy régebbi projektedet vagy feladatodat ma végre sikeresen lezárhatod. Megkönnyebbülés lesz számodra, hogy most már egy teherrel kevesebb nyomja a válladat. A sikerből fakadó öröm viszont az egész napodat bearanyozza. Hogy kinek köszönheted? Magadnak!

Bak

_0000_bak

Új szerelem ütheti fel a fejét, ami annyira felpezsdíti a magánéletedet, hogy visszakerülsz a gyermekkori énedbe. Úgy érezheted, mint anno, az első szerelmedkor. A felszínre törő érzelmeket és tetteket ne fojtsd vissza, hanem éld meg őket!

Vízöntő

_0007_vizonto

Briliáns, új ötleteid támadhatnak, amelyek előbb vagy utóbb sikerhez fognak vezetni. Ha elindulsz a megvalósítás és tettek útján, akkor már előre borítékolhatod a pozitív véget. A boldog végkifejlet titkos hozzávalója, az önbizalom!

Halak

_0003_halak

A számadás napja várható számodra, amikor egy picit megállsz majd, kiszakadsz a nagy rohanásból, és visszatekintesz a múltba. Leellenőrzöd, hogy mi az, amit jól csináltál, mi az, amit máshogy kellene a jövőben. Ha a jövőben ezek tudatában cselekszel, akkor learatod a babérokat!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások