Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok hétfőre!

Horoszkóp - augusztus 11.

2014/08/11

Tudd meg, mit árul el neked mára a csillagok állása! A Kosok például romantikus vacsorára számíthatnak párjuktól, az Oroszlánok pedig hajlamosak lesznek azt hinni, hogy a világ is összeesküdött ellenük…

Kos

Mielőtt bármibe is belevágnál, gondolkozz! Több olyan feladat is nehezedhet most a válladra, amikre hirtelen mondtál igent, anélkül, hogy átrágtad volna, hogy tudod-e ezeket teljesíteni. Későbánat! Készülj fel rá, hogy egy igazán melós nap elé nézel. Öröm az ürömben, hogy párod látja majd leterheltséged, és levesz egy-két otthoni gondot a válladról. Sőt, egy romantikus vacsorán is gondolkodik.

Bika

Minden erőddel azon leszel, hogy több pénzed legyen, a most kissé szűkös pénztárcádban. Egy-két álláshirdetést is átolvashatsz, és lehet, hogy ismerőseidet is zargatod majd, hogy nem tudnak-e valami lehetőségről. Mielőtt túlvállalnád magad, jobban jársz, ha inkább átnézed a kiadásaidat. Többet meg tudnál spórolni, mint gondolod!

Ikrek

A szerelem elveszi az eszedet. Persze ezzel önmagában semmi gond nem lenne, csak a hiba ott van, hogy emiatt munkahelyeden sem tudsz úgy helyt állni, ahogyan kellene. Ezt főnököd is észreveheti, és lehet, hogy a sarkadra lép. Ahogy véget ér a munkaidőd, rohansz is majd haza, hogy végre magadhoz ölelhesd párodat.

Rák

Szinte arról is elfeledkezhetsz majd, hogy élsz. Felszínre tör az álmodozó éned, és teljesen homályos lesz a tekinteted. Észre sem veszed, hogy milyen gyorsan telnek a percek és az órák. Próbálj meg egy picit kikapcsolni, és nem a jövőn agyalni. Élj a jelenben, tapasztald meg most a szépségét!

Oroszlán

Több szeretetre és figyelmességre lesz szükséged, mint gondolnád. Egyenesen fájni fog, ha nem érdeklődnek hogyan létedről munkahelyeden, vagy ha éppen nem dicsérnek meg a szépen elvégzett feladataid miatt. Nyugodj meg, és vedd észre, hogy nem lett rosszabb a világ, és senki sem esküdött össze ellened!

Szűz

A zöldszemű szörny hatalmába kerít, és ezért minden pillanatban magad mellett akarod majd tudni szerelmedet. A szokatlanul sok SMS, üzenet és telefonhívás viszont rosszul is elsülhet. Ha párod nem érzi, hogy bízol benne, akkor lehet, hogy inkább keres egy másik társat. Jobban teszed, ha nem játszol a tűzzel, mert megégeted magad.

Mérleg

Ámor nyila téged is eltalálhat, és felcsillanhat egy új szerelem a láthatáron. A fellángolás erős lesz, szinte mindent megtennél majd azért, hogy csak egy csókot adhass a kiszemeltednek, ám fontos mérlegre tenni azt is, hogy lehet-e ebből a dologból hosszú távú kapcsolat. Ha nem, akkor jobban teszed, ha ezt a kalandot kihagyod.

Skorpió

Már reggel bal lábbal kelsz és ez a pech széria az egész napodat végig kíséri majd. Hiába, be kell látnod, hogy ma bármihez kezdesz, szinte biztos, hogy eredménytelenül zárul majd. Próbálkozni természetesen lehet, de inkább kerüld el az újabb kudarcokat és fájdalmakat.

Nyilas

Fontos döntéseket fogsz ma meghozni, amik meghatározóak lesznek a további életedben. Egy olyan lehetőségre mondhatsz igent, ami radikális változásokat hoz majd az életedbe. Mielőtt megijednél, a jó hírem az, hogy ez inkább pozitív, mintsem negatív irányba tereli majd mindennapjaidat.

Bak

Ma szinte semmi nem úgy jön össze, ahogy azt szeretnéd. Ám mielőtt azon gondolkoznál, hogy ki átkozott el, jobban teszed, ha kicsit kívülről szemléled a helyzeted, és észreveszed, hogy hol hibázol. Bizony, még te sem vagy tökéletes, így a hiba-faktor benned is ott van. És valljuk be, sokszor meg is mutatkozik.

Vízöntő

Ha nem vigyázol, akkor a mai napon hatalmukba keríthetnek a félelmeid, és mindenben csak a rosszat láthatod majd. Miközben dolgozol, azon fogsz agyalni, hogy vajon még meddig dolgozhatsz a munkahelyeden. Otthon is folytatod majd ezt a rigolyát, és párod hűségét, szerelmét fogod megkérdőjelezni. Győzd le a félelmeidet!

Halak

Lelkisebb leszel, mint azt az alaptermészeted diktálná. A munkahelyi illetve magánéleti viccelődéseknél elképzelhető, hogy nem veszed majd a lapot egy-egy poénnál, és egyből személyes sértésnek veszed. Ekkor a mécses bizony eltörhet, vagy ingerültté válhatsz. Lehet, hogy a hiba a te készülékedben van?

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások