Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok hétvégére!

Július 25. és 26.

2015/07/25

A csillagok szerint a Szűzeknek vigyázniuk kell, mert roppant érzékenyek lesznek a hétvégén, és az ebből adódó gyengeséget többen ki akarják majd használni. Vajon mi vár a többiekre?

Kos

horoszkop_kos
Hiába minden elővigyázatosság, könnyen megtörténhet a hétvége során, hogy elvesztesz egy számodra fontos értékedet. Ha nem szeretnél pár kellemetlen kört magadnak, akkor jobban figyelj arra, hogy mit hova teszel, és hol hagysz.

Bika

horoszkop_bika
Szombaton egy kisebb akadállyal nézel szembe, de le fogod tudni küzdeni! A sebeid nyalogatása helyett pedig, foglalkozz a családoddal! A logikus gondolkodásod most kifizetődő lesz, bátran használd hát!

Ikrek

horoszkop_ikrek
Ha pároddal nézeteltérésbe keveredsz a hétvégén, akkor csak egy megoldás van a helyzet tisztázására. A kommunikáció! Ha nem mondod ki, hogy mi a fő problémád, akkor ne várd el párodtól, hogy majd tudja, mit tegyen. Beszéljétek meg a gondokat!

Rák

horoszkop_rak
Ezen a hétvégén egy laza, könnyed találkozó vár rád. Nem is számítasz a barátod meghívására, de nagyon jól fog érinteni. Egy kis ajándékkal érkezz majd a buliba, ahol végre hasonló érdeklődésű emberek között lehetsz majd.

Oroszlán

horoszkop_oroszlan
Mindig csak egy lépést előre! Erre érdemes lesz figyelned a hétvége során is, hogy felesleges munkát ne végezz. Jellemző rád, hogy szeretsz a folyamatokban előre rohanni és később meg mártírrá válni, ha valami nem az elvárásaid szerint alakulnak.

Szűz

horoszkop_szuz
Lelki állapotod instabil lesz, és bizony előfordulhat, hogy egyik pillanatban visítva nevetsz, aztán a másikba már a könnyeidet törölgeted. Mivel a következő két napban a lelkis éned jön elő, könnyen rávehető leszel bármire. Ezt a gyengeségedet többen kihasználhatják majd, ezért légy óvatos!

Mérleg

horoszkop_merleg
Nagyon sok emberrel fogsz találkozni a hétvégén. Elképzelhető, hogy egy rendezvényre fogsz menni, ahol nem csak új barátokat, de üzleti kapcsolatokra is szert tehetsz. A lehetőségeket aknázd ki azonnal!

Skorpió

horoszkop_skorpio
Egy kisebb vitába keveredhetsz ebben a két napban, méghozzá egy hozzád közel álló személlyel. Ezért még jobban fog neked ez fájni, hiszen nem gondoltad volna, hogy pont vele keveredsz ellentétbe. Próbáld meg minél hamarabb rendezni a helyzetet!

Nyilas

horoszkop_nyilas
Önts tiszta vizet a pohárba minél hamarabb. Pároddal egy olyan félreértés adódhat köztetek, ami az egész hétvégedet tönkrevághatja. Mielőtt belemennél a vitákba, jobban teszed, ha leülsz vele egy asztalhoz, és meghallgatod az ő álláspontját.

Bak

horoszkop_bak
Több olyan kéréssel is fordulhat majd hozzád a család, amit nem lesz könnyű teljesíteni. Fel kell kötnöd a gatyát! Próbálj meg a feladatokon túlra is tekinteni, és picit foglalkozni magaddal, pontosabban a lelki állapotoddal!

Vízöntő

horoszkop_vizonto
Válaszd most a magányt és a csendet. Ez a hét amúgy is nagyon zajos volt, picit vonulj el és éld meg a nyugalmat. Lesz időd átgondolni mindent, így azok a kérdőjelek, amik most még benned vannak, rövidesen válaszra lelnek.

Halak

horoszkop_halak
Egy kellemetlen hírt kaphatsz majd, ami miatt az egész hétvégén borús lehet. Szerencsére a családod mindig ott van, rájuk a legnehezebb szituációkban és pillanatokban is támaszkodhatsz. Vasárnapra pedig teljesen visszaáll a harmónia!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások