Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok jövő hétre!

Horoszkóp - 35. hét

2014/08/24

Készülj fel a jövő hétre – olvasd el, mi vár rád a csillagok szerint a következő napokban!

Kedves Kos!

_0011_kos

Ha eddig munkahelyeden csak az éppen kötelező feladatokat láttad el, akkor itt az ideje a gázpedálra taposni. Ha valami elmaradásod lesz, akkor ne lepődj meg, ha feletteseid a körmödre koppintanak. Ahogy te sem, úgy ők sem szeretik a hanyag munkákat. Legyél hű a színvonaladhoz, és végezd el magas szinten a rád bízott feladatokat.

Kedves Bika!

_0010_bika

Szomorúság és levertség lesz jellemző a következő hetedre, akármennyire is nem jó ezt hallani. Erőtlen és fáradt leszel, nem lesz semmihez kedved és mindenből ki akarod majd vonni magadat. Legszívesebben dolgozni se dolgoznál, inkább csak költenéd a pénzt a nap huszonnégy órájában. Fokozatosan ugyan, de majd ráébredsz: ez nem így működik.

Kedves Ikrek!

_0005_ikrek

Egy jobban fizető munkahelyről szerezhetsz tudomást, ahol végre megbecsülnék munkádat, és mindazt az erőfeszítést, amit a minőségi munkád érdekében nap, mint nap megteszel. Ha valóban váltani szeretnél, akkor ne várj tovább, hanem add be pályázatodat, és legyél magabiztos az állásinterjún. Ha így teszel, akkor szinte borítékolható a siker.

Kedves Rák!

_0002_rák

Nyugodtnak kell maradnod, történjen bármi is. Ugyan hajlamos vagy arra, hogy a kelleténél hamarabb felkapd a vizet, most mégis türtőztetned kell magad, ha nem akarsz egy komolyabb munkahelyi vitát. Főnököd még több megbízást adhat neked, amitől te már legszívesebben menekülnél. A hétvégén viszont tegyél félre mindent, és pihend ki magad.

Kedves Oroszlán!

_0008_oroszlan

Készülj fel rá, hogy ezen a héten minden számításodat áthúzhatja egy váratlan, pozitív esemény érkezése. Energiával töltődhetsz fel, hiszen eddig általában csak negatív események voltak jelen az elmúlt időszakában az életedben. Most viszont 180 fokot fordul veled a világ és beköszönt a jó. Legyél rá nyitott, és ne zárkózz el a lehetőségek elől.

Kedves Szűz!

_0001_szűz

Hajlamos vagy arra, hogy a pénzügyi helyzeteddel többet foglalkozz, mint pároddal. Most az anyagi helyzeted nem túl rózsás, így a magánéleted is kicsit zavaros. Az idegeskedés és feszültség nyomot hagy a köztetek lévő kapcsolaton, így ha teheted, válaszd ketté a két területet. Ha így teszel, még a ráncaid is kisimulhatnak.

Kedves Mérleg!

_0006_merleg

Hiába ragaszkodsz nagyon dolgokhoz, ha az élet úgy dönt, hogy elveszi tőled, akkor elveszi. Nyugodj meg, nem tragédiára kell gondolni, csupán pár változás fog beállni az életedben. Elképzelhető, hogy olyan szokásodról kell majd letenned, amit az anyagi vonzatai miatt már nem engedhetsz magadnak, de legrosszabb esetben is csak új szerelmi állapotról lehet szó (szakítás).

Kedves Skorpió!

_0004_skorpio

Nagyon jó ötleteid támadnak majd, ám tudnod kell, hogy mindez önmagában kevés. Ahhoz, hogy le tudd aratni a babérokat, a terveket véghez is kell vinned. Az ehhez szükséges erő, kitartás és energia benned van, csupán felszínre kell hoznod és alkalmaznod. Ha a maximumot adod, akkor plusz bevétel kerül a kasszába, amit később magadra tudsz költeni.

Kedves Nyilas!

_0009_nyilas

Ha elbizonytalanodsz, ha nem tudod, hogy merre tovább, vagy hogyan kezdj bele az egyik vágyad megvalósításába, vagy bármiben tanácsra van szükséged, akkor ne félj segítséget hívni! Merd kikérni akár egy tanácsadó, akár a barátaid véleményét az életeddel kapcsolatban. Biztos, hogy lesznek építőjellegű információk, amiket megfogadva még jobban tudsz minden területen teljesíteni.

Kedves Bak!

_0000_bak

Féltékenység fog előtörni belőled, amelynek a párod nem feltétlen fog örülni. Legyél óvatosabb, amikor gyanúsítgatsz vagy kérdőre vonsz másokat, mert lehetséges, hogy te hibáztál és egyáltalán nem igaz, amit pletykálnak a környező emberek. Sikerülhet zöldágra jutnod és megbeszélned a problémáidat, nézeteltéréseidet, amennyiben hajlandó vagy rá.

Kedves Vízöntő!

_0007_vizonto

Nem éppen a pénz bősége jellemző most rád, sőt napról napra élsz – ha úgy nézzük. Mindig az utolsó pillanatban érkezik egy plusz kis betevő, aminek a segítségével le tudod tenni a kenyeret az asztalra. Most egy üzleti út vagy külföldi munkalehetőség is szóba jöhet, amivel kapcsolatban minden információt kérj ki, s ha úgy gondolod: vágj bele!

Kedves Halak!

_0003_halak

A párkapcsolatodban a legmagasabb pontok érkeznek most, azaz örömből, boldogságból és minden földi jóból – igen a szexből is – bőven lesz részetek. Legyél minden percben a jelenben, és ne kattogjon az agyad a másnapon, a hogyan tovább kérdéseken. A hivatalos ügyek intézésével már viszont koránt sem lesz így szerencséd, pár felesleges körrel számolnod kell.

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások