Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok keddre!

Január 20.

2015/01/20

Randevú vár a Kosokra a csillagok szerint. De vajon mire számíthatnak a többiek?

Kos

_0011_kos
Új ismerősöd egy randevúra hívhatod! Hamar összemelegedhettek, minden az elvárásaid szerint alakulhat, ám egy apró hiba lehet a gépezetben. A másik fél nem biztos, hogy őszinte hozzád teljes mértékben.

Bika

_0010_bika
Elképzelhető, hogy közönség elé kell állnod, hogy előadást, beszédet tartsd. Győzd le a lámpalázadat és mutasd meg, hogy igenis, képes vagy ezt is maximálisan csinálni! Kerekedj felül félelmeiden és teljesítményeddel mindenki elégedett lesz.

Ikrek

_0005_ikrek
Végre megveheted azt, amire már rég óta vágytál. Ha bútort vásárolsz, várd meg párodat is a döntés meghozatalával, hiszen neki is van beleszólása a lakás berendezésébe. Este ünnepeljétek meg szerelmeteket egy étteremben!

Rák

_0002_rák
Új ember toppanhat az életedbe, olyan, akire nem is vártál! Ebből az új ismertségből még teljesen tisztázatlan, mi lesz pontosan. Lehet, hogy később szerelemre gyúl köztetek a láng, de még korai erről beszélni. A társasága viszont pozitívan hat rád már most!

Oroszlán

_0008_oroszlan
Ügyesen dönts reggel, amikor a szekrény előtt állva azon gondolkozol, mit vegyél fel. Több helyen, eltérő szituációkban kell a mai napon helyt állnod. A ruha magabiztosságot kell adjon, de mellette legyen kényelmes is.

Szűz

_0001_szűz
Az öltözködés terén egy kicsit összezavarodott lehetsz. Gondold végig a mai napodat, vedd sorra, hogy milyen helyzetekbe kerülsz majd, és ehhez megfelelően öltözz fel. Ne legyél gyerekes, hogy egy különleges alkalomra elmész tornacipőben!

Mérleg

_0006_merleg
Kellemetlen helyzete minden embernek van, így neked is. Viszont a múlton már hiába aggódsz, változtatni azon nem tudsz. Kénytelen vagy ebbe beletörődni, de tedd félre az aggodalmaskodást és indulj tiszta lappal tovább!

Skorpió

_0004_skorpio
A reggel a társkapcsolatodnak és a kommunikációnak fog kedvezni. Kimondottan jól fog indulni a napod, mely megpecsételheti az egész napos alaphangulatodat. Csak így tovább, hasonlóan minden nap! A pozitivitás amúgy is ragályos.

Nyilas

_0009_nyilas
A kommunikációé és a személyes varázsé lesz ma a főszerep! Nagyon jó a beszélőkéd, így bárkit azonnal leveszel a lábáról. Ma ezt ügyesen kihasználhatod, akár a pénzügyi helyzeted javulása érdekében is.

Bak

_0000_bak
A mindennapi rutinodat ma sem hagyhatod el. A munkahelyeden a konfliktusok messze elkerülnek majd, míg a szerencse annál közelebb kerül hozzád. Az este során szomszédod átcsengethet, ám ha nem akarsz hajnalig fenn lenni, ne elegyedj szóba vele.

Vízöntő

_0007_vizonto
Főnököddel ma bánj úgy, mint egy hímes tojással! Kedveskedj neki, ápold a lelkét, bókolj neki! Egyszerűen ma ki kell őt szolgálnod, és a rád bízott feladatokat különböző fintorok nélkül teljesíteni. Meg lesz az eredménye igyekezetednek!

Halak

_0003_halak
Legyél óvatos és elővigyázatos a mai nap során! Számos veszély és baleset leselkedik ma rád, amiket ugyan ki tudsz kerülni, de csak akkor, ha kellően átgondolsz minden lépést és nem sietsz el semmit. Koncentrálj jobban a mai napon, mert gondolataid ezer fele lehetnek.

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások