Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok péntekre!

Január 23.

2015/01/23

A Kos jegy szülöttei hajlamosak lesznek ma mindenre igent mondani a csillagok szerint. De vajon mire számíthatnak a többiek?

Kos

_0011_kos
Hajlamos vagy mindenre igent mondani, ma sem lesz ez másként! Mégis, mielőtt bármire áldásodat adnád, próbáld meg átgondolni, hogy valóban tudod-e teljesíteni az elvártakat. Ne tegyél elhamarkodott ígéreteket, az úgyis csak neked lesz rossz később!

Bika

_0010_bika
Ki korán kel, aranyat lel! Hagyd, hogy kidobjon magából az ágy, ne lustulj egy perccel sem tovább! Munka előtt elintézhetsz pár függőben lévő ügyedet, ezzel pedig megkönnyítve a délutáni óráidat. Jó érzés lesz a semmit tevés.

Ikrek

_0005_ikrek
Korábbi problémáid megoldatlanul ugyan, de elillannak majd. Más dolgokra vagy kénytelen jelenleg fókuszálni. Rokonaid, barátaid törődést, odafigyelést érdemelnek és követelnek. Szánj rájuk is most időt!

Rák

_0002_rák
A mai szabadidődet szenteld magadnak. Ahogy lehetőséged van, menj el fodrászhoz, kozmetikushoz, vásárolj magadnak parfümöt és egyéb kisebb ajándékokat. Annak ellenére, hogy nagyon megfontolod, hogy mire adj ki pénzt, néha magadra is áldoznod kell!

Oroszlán

_0008_oroszlan
Óvakodj a túlzásoktól, ne akarj semmit sem felhalmozni, pláne ma. Legyél visszafogott és próbálj meg a háttérben meghúzódni. Nem szükséges, hogy mindig reflektorfényben legyél, mert a túlzott figyelem is rossz lehet.

Szűz

_0001_szűz
A mai napod különösképpen nehéz lehet számodra. Egy lelki problémával kell szembe nézned, ami időről időre mindig megtalál, mint például ma. Nyugodj meg, ezeken a fázisokon mindenki átesik. Te is képes vagy megoldani! Fel a fejjel és hajrá!

Mérleg

_0006_merleg
Nagyon sok feladat halmozódott mára fel. Folyamatosan csak toltad és toltad magad előtt a megoldandó gondokat, ma pedig itt állsz széttárt karokkal, és azt sem tudod, hogy hol kezdd. Segítek! Az egyik végén, majd szépen haladj sorba.

Skorpió

_0004_skorpio
Várod a nap végét, mert annyira hiányzik neked a pihenés, mint egy falat kenyér. Ne tervezz semmit a hét végére, se ma estére, hanem aludj és pihenj minél többet. Szükséged van arra, hogy feltöltődj energiával!

Nyilas

_0009_nyilas
Koncentrálj minden erőddel a munkádra, ugyanis fenn áll annak a veszélye, amennyiben fél vállról veszed a feladataidat, könnyen véthetsz komoly hibákat. Ha nem javítod ki ezeket időben, ez akár az állásodba is kerülhet. De tudjuk, hogy te képes vagy rá, hogy kijavítsd!

Bak

_0000_bak
Imádsz jókat enni-inni, és ezzel semmi gond nincsen. Arra viszont figyelj ma nagyon oda, hogy ne egyél össze nagyon különböző ételeket, mert könnyen elronthatod a gyomrodat. Az italok terén kerüld az alkoholokat.

Vízöntő

_0007_vizonto
Azt mondják az okosok, hogy mindent szabad, csak mértékkel. Számodra ma a kulcsszó a mértékletesség lesz! Figyelj oda táplálkozásodra, és ha új életmódba szeretnél kezdeni, akkor ne várj tovább. A mai nap lehet a megfelelő a váltásra!

Halak

_0003_halak
A mai nap során nagyon jól kezeled a plusz terheket. Semmi nem okoz majd igazából gondot számodra, és kíváncsian várod az új kihívásokat. Érzed, hogy ezek által te is fejlődni tudsz és javítani életminőségeden.

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások