Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok péntekre!

Január 16.

2015/01/16

Meglepetésekkel teli nap vár az Ikrek jegy szülötteire a csillagok szerint. De vajon mire számíthatnak a többiek?

Kos

_0011_kos
Panaszaidat mintha meg sem hallanák kollégáid és főnökeid. Itt az idő, hogy végre más eszközökhöz nyúlj, és erőteljesebben fellépj a saját álláspontod mellett. Ne riadj meg semmitől és senkitől! A párkapcsolatodban nagy örömödet lelheted!

Bika

_0010_bika
Munkádat igyekezz időben befejezni! Annál rosszabb nincsen, mikor a munkaidő végén úgy kell hazamenned, hogy hazaérve azonnal ülsz a számítógép elé és folytatod a hiányosságokkal. Legyél megfontolt és gyors!

Ikrek

_0005_ikrek
Érdekes nap vár rád, tele meglepetésekkel! Érzed, hogy van valami a levegőben. A csillagállásból kifolyólag misztikus lehet a kisugárzásod, és ez mások számára nagyon imponáló lehet. Használd fel a saját javadra!

Rák

_0002_rák
A terveknek, és a költségvetés megreformálásának nem kedvez a csillagok állása. Jobban teszed, ha maradsz a mindennapi rutinodnál, és nem kacérkodsz a új dolgokkal. Az este során egy hangulatos vacsora viszont megkoronázhatja a napodat.

Oroszlán

_0008_oroszlan
A mai napodon a szerelem és a kreativitás lesz a domináns. Ha ügyes vagy, a kettőt képes vagy kombinálni és valami extra dolgot vinni mind a szerelmi, mind a szexuális életetekbe. Használd a képzelőerődet!

Szűz

_0001_szűz
Kerüld a szokatlan, ismeretlen helyzeteket! Próbálj meg ismerősök közelében tartózkodni, ne keresd feltétlen az új emberek társaságát. Lehetséges, hogy egy ismerkedés pont ellenkezőleg sülne el, mint ahogy azt te szeretnéd.

Mérleg

_0006_merleg
Ha kisállattal rendelkezel, akkor ma feltétlen vigyázz rá és foglalkozz vele többet, mint szoktál. Az elmúlt időszakban több mint valószínű, hogy elhanyagoltad és igazából ezt ő is érzi. A mai napodat szenteld neki.

Skorpió

_0004_skorpio
Napod nagy részét próbáld meg a szabadban tölteni. Az igazság az, hogy az elmúlt napokban nagyon keveset voltál levegőn. Egyre többet fáj a fejed, szédülsz, és nem tudod, hogy miért. Az ok az, hogy nagyon keveset mozdulsz ki a négy fal közül.

Nyilas

_0009_nyilas
Ha mélyponton érzed magad, akkor a legjobb gyógyír az, ha barátaiddal töltöd a szabadidődet! Keresd a társaságukat! Ha sajnos velük nem tudsz találkozni, akkor a családtagjaidra nyugodtan számíthatsz. Minden jóra fog fordulni!

Bak

_0000_bak
A változások napja is lehet a mai. Úgy érezheted, hogy képtelen vagy kezedben tartani az események menetét. Minden kiszalad a kezed közül és egyre szétszórtabb vagy. Próbáld meg magad összeszedni és helyre tenni magadban a dolgokat!

Vízöntő

_0007_vizonto
Rossz társaságba keveredhetsz, nem találod a megfelelő kapcsolatokat majd. Mielőtt a pánik miatt mindenkivel szóba elegyednél és új barátokat keresnél, jobban teszed, ha észreveszed, hogy régi barátaid sokkal megbízhatóbbak és szimpatikusabbak.

Halak

_0003_halak
Ideges és bizonytalan lehetsz, pedig minden a terveid és vágyaid szerint alakul majd. Egy porszem sem kerül a gépezetbe. Esetleges rossz érzésed, kételyeid miatt csak magadat okolhatod. Saját hanyagságod csapdája leselkedik rád!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások