Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok szerdára!

Augusztus 27.

2014/08/27

A Rák szülöttei ma egyedül érezhetik magukat, ezért a párjuktól sokkal több odafigyelést igényelnek majd a csillagok szerint. De vajon mire számíthatnak a többiek?

Kos

_0011_kos
Egy váratlan esemény teljes mértékben felboríthatja a délutánod nyugalmát. Arra számítanál, hogy végre ki tudod pihenni a dolgos délelőtt fáradalmait, de egy rokon, családtag érkezése mindent a fejetetejére állít. A tartalmas beszélgetés viszont kárpótol majd.

Bika

_0010_bika
Egyensúlyod felborulhat a nap során, és a legváratlanabb pillanatokban álmosodhatsz el, vagy éppen az éjszaka közepén törhet rád a munkamánia. Ahhoz, hogy bioritmusod helyreálljon, csak egy kis pihenésre és koncentráltságra van szükség.

Ikrek

_0005_ikrek
A mai napon teljesen kiszakadhatsz a megszokott kerékvágásból, és a munkával sem fogsz majd annyit foglalkozni, mint amennyit kellene. Utóbbinak munkáltatód nem feltétlen örül majd, viszont jól fog esni egy kis kellemes időtöltés a nagy rohanás helyett.

Rák

_0002_rák
Hiába vesznek körül a barátok, ismerősök és kollégák, mégis úgy fogod érezni, hogy egyedül vagy. Ebben a helyzetben fontos, hogy melletted legyen párod és éreztesse veled azt, hogy szeret. A jó hír az, hogy meg is fogja tenni és segít elűzni a magányt.

Oroszlán

_0008_oroszlan
Magánéletedben egy komoly döntést hozhatsz majd meg. Az elmúlt időszak alapján szeretnéd komolyabb vizekre terelni kapcsolatotokat. Így az összeköltözés, eljegyzés, házasság lehetősége is felvetődik majd. Ha már mindegyiken túl vagytok, akkor a házasság megújításán gondolkozhatsz.

Szűz

_0001_szűz
Az érzelmek lesznek a meghatározó szereplői a mai napodnak. Ha lelkileg nem vagy a toppon, akkor semmilyen területen nem tudsz 100%-ot adni. Legyél óvatos, és ne engedd, hogy megbántsanak, vagy bármilyen lelki fájdalmat okozzanak neked! Az erő benned van, csak használd!

Mérleg

_0006_merleg
Szerencse, szerencse és harmadjára is szerencse! Bármibe kezdesz, szinte garantált, hogy munkádat majd siker koronázza. Egy percig se aggódj vagy gondolkozz azon, hogy amit csinálsz jó-e? Adj bele anyait és apait és vidd sikerre az aktuális megbízásodat!

Skorpió

_0004_skorpio
A mai napod egy szokásos hétköznapi nap lesz, tele munkával és tele feladatokkal. A kötelességeid teljesítése után viszont szakíts időt egy kis relaxálásra. Végy egy nyugtató, lazító habfürdőt, gyújts gyertyákat a kád körül és kalandozz el a nyugalom szigetére!

Nyilas

_0009_nyilas
A pénzügyeidben ma nem túl sok pozitív eseményre számíthatsz. Ha üzleti tárgyalásod lesz, akkor inkább próbáld meg elnapolni, mert a mai csillagállás nem kedvez az pénzügyi befektetéseknek. Legyél óvatos, ha aláírásra kerül a sor!

Bak

_0000_bak
A váratlan események felpörgethetik a napodat és olyan új kihívások elé állíthatnak, amire nem is számítottál. Szembe kell nézned majd egyik félelmeddel is. Biztos lehetsz benne, hogy amennyiben sikeresen teljesíted az új feladatokat, akkor a siker sem fog elmaradni.

Vízöntő

_0007_vizonto
Apró kellemetlenségek érhetnek a mai napon, sőt olyan helyzetekbe is belekeveredhetsz, amik rengeteg félreértésre adnak majd okot. Ha párodat egy kínos szituációban találod, akkor ne gondolj egyből rosszra! Üljetek le, és beszéljétek meg!

Halak

_0003_halak
Egészségügyi állapotodra fektess több hangsúlyt, és foglalkozz végre egy kicsit magaddal is. Az ellátandó feladataid teljesítése után, vesd bele magad a pihenésbe! Ez nem feltétlen azt jelenti, hogy csak feküdj egész nap! Keress aktív, de mégis kikapcsolódást nyújtó lehetőségeket.

Hozzászólások