Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok csütörtökre!

Október 23.

2014/10/23

A Vízöntők számára ma garantált a boldogság a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Félreértések folytán sok mindenért téged okolhatnak. Mosd tisztára magad minél hamarabb! Míg ezt nem teszed, nincs hitelességed mások előtt. Ez pedig a mostani helyzetedben nagyon is szükségeltetik neked!

Bika

_0010_bika
Valószínűleg magányra, egyedüllétre vágysz most. Kezeld ezt az igényedet óvatosan a munkahelyeden. Ha teheted, vegyél ki pár nap szabadságot, és foglalkozz végre csak magaddal. Nagyon rég nem volt időd magadra.

Ikrek

_0005_ikrek
Vigyázz az egészedre, még a legapróbb dolgokat is vedd komolyan, fordulj velük orvoshoz! Itt az ideje, hogy fogorvoshoz is elmenj. Ne halogasd ezeket a látogatásokat, mert később komoly gondod lehet.

Rák

_0002_rák
Figyelj oda arra, hogy mit eszel! Csak minőségi, friss ételt tegyél a tányérodra. Egészségeddel jobb lenne, ha többet foglalkoznál, mert abból neked is csak egy van. A pénzügyeid váratlanul jól alakulhatnak majd.

Oroszlán

_0008_oroszlan
Kerüld el a telefont messziről! Ha valakinek fontos a véleményed, az majd felhív. Nem várhatja el mindenki, hogy te keresd őket. Nem beszélve a több méteres telefonszámlákról. Próbáld meg visszafogni magad!

Szűz

_0001_szűz
Ha köhögsz, és fáj a torkod, keresd fel az orvosodat! Később szövődményesen lehet kis megfázásod is. Kúráld ki magad, igyál sok teát, és szedd be azokat a gyógyszereket, amit az orvos tanácsol. Minden rendbe fog jönni!

Mérleg

_0006_merleg
Reggel úgy dönthetsz, hogy betegszabadságra kéred magad. Félsz a monotonitástól, a szürke hétköznapoktól, a megszokott dolgoktól. Színesítsd meg a napjaidat, vigyél bele egy kis újdonságot is! Hajrá!

Skorpió

_0004_skorpio
Optimista vagy, mivel mindened megvan. Az anyagi biztonság megnyugtat, boldoggá tesz. Ezt a nyugodtságot sugárzod ki magadból mindenkire, így ne csodálkozz, ha szeretnek az emberek a társaságodban lenni.

Nyilas

_0009_nyilas
A mai nap örömöt és boldogságot tartogat a számodra! Kitűnő hangulatban telnek az óráid, estére pedig még kedvezőbb lesz a csillagok állása. Vagy menj társaságba, vagy tölts pároddal egy felejthetetlen közös estét!

Bak

_0000_bak
A korábbi mélypontról szerencsére hamar elmozdultál, ma már energiával teli leszel. Legszívesebben állandóan a baráti társaságodban lennél, mert az ő környezetükben fel tudsz oldódni. A kérdés csak az, mi tart vissza?

Vízöntő

_0007_vizonto
A szerelem, az érzékiség szinte a levegőben érezhető körülötted! Téged is eltalált Ámor nyila, ezúttal igen mélyen. Boldog, gondoltan és természetesen kiegyensúlyozott leszel ennek folytán. A mai napodon garantált a boldogság!

Halak

_0003_halak
A reggel számos leküzdendő akadályt tartogat a számodra. Ám te frissen, éberen kezded majd a napot. Az idő múlásával minden magától megoldódik majd. Nyugodj meg és ne pánikolj, ha egy kis kihívás kerül az utadba!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások