Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok csütörtökre!

November 27.

2014/11/27

A csillagok azt tanácsolják a Halak számára, hogy lélegezzenek fel! De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Ahhoz, hogy ma is meglegyen az egyensúlyod, elengedhetetlen egy reggeli meditáció, vagy relaxációs technika. Várhatóan több olyan helyzetbe is belecsöppensz majd, amikor kockára teszik tűrőképességedet. Semmi gond nem lesz, ha tudod helyesen kezelni a hirtelen rád nehezedő stresszt.

Bika

_0010_bika
Több váratlan fordulattal is számolnod kell ma. Hiába tervezted el már a nap elején, hogy mit szeretnél csinálni, a sors nagyobb hatással van az életedre, mint te magad. Ne lepődj meg, ha hirtelen telefonhívások és e-mailek tömege lep majd el.

Ikrek

_0005_ikrek
A pároddal való viszonyod ma nagyon jól alakulhat. Az elmúlt időszakban szinte nem telt úgy el nap, hogy ne vitatkoztatok volna valamin. Ma végre tűzszünet lesz, mindenki leteszi a fegyvert és nyugodt körülmények között, békében zajlik minden. Élvezd ki a mai napot és készülj fel egy kisebb meglepetésre.

Rák

_0002_rák
Kevesebbet kellene idegeskedned, mint amennyit a mai napon fogsz. Nem tesz jót sem az egészségednek, sem a hangulatodnak. Minél stresszesebb vagy, annál rosszabbul teljesítesz a munkahelyeden is. Próbálj meg lenyugodni!

Oroszlán

_0008_oroszlan
Úgy érzed, hogy a mostani helyzeted nagyon rossz. Pedig ez nincs így! Próbáld meg a dolgok pozitív oldalát látni, és levetni magadról azt a pesszimizmust, amit a környezeted tett rád. Vedd elő az igazi, optimista énedet és fald az életet!

Szűz

_0001_szűz
A szerelmi életeddel kapcsolatban bármi megtörténhet. Kezdve a legnagyobb gondoktól egészen a legjobb pillanatokig minden lesz majd, mint a bazárban. Fontos, hogy a mai napon történteket hamar elfelejtsd majd, hiszen a bántó, esetleg már olykor sértő mondatok mögött nincs valóság, csak hirtelen felindulás.

Mérleg

_0006_merleg
Amikor már úgy érzed, hogy minden kötél szakad, akkor vonulj félre, és meditálj! A feszültség levezetésére a legjobb megoldás az, ha egy nyugodt környezetbe vonulsz, amikor érzed, hogy rövidesen tetőzni kezdenek a problémák.

Skorpió

_0004_skorpio
A sikerhez vezető út egyenesen ki van kövezve számodra, csak végig kell menned rajta. Ne ijedj meg a kezdeti nehézségektől, ezeket könnyen le tudod majd küzdeni. A párkapcsolatodban váratlan szerencse érhet. Fel vagy rá készülve, hogy meglepetés ér az este során?

Nyilas

_0009_nyilas
Már a reggeli óráktól kezdve hétvége érzésed lesz. Tervezgetsz majd, kalkulálsz, hogyan tudnád kihozni a legtöbbet a következő két napból. Viszont a nagy merengések közben nem szabad, hogy hanyag munkát végezz. Ha nemtörődömségből mégis így teszel, akkor ne számíts túl sok jóra főnöködtől.

Bak

_0000_bak
Lusta leszel az egész nap során. Hiába szeretnéd majd a teendőidet a lehető legrövidebb idő alatt letudni, sajnos nem fog menni. Egyszerűen nem lesz kedved dolgozni, minden fontosabb lesz, mint a haladás. Pedig jobb lenne túlesned a nehezén!

Vízöntő

_0007_vizonto
Ma nagyon érzékeny leszel, és már egy poénnak szánt, enyhén sértő vicctől is eltörhet nálad a mécses. Noha az előfordulhat, hogy a kemény éned nem engedi meg azt, hogy könnycseppek lepjék el arcodat, de belül érezni fogod, hogy leginkább ott hagynál mindent és hazarohannál a négy fal biztonságába.

Halak

_0003_halak
Szánj végre időt magadra, és menj el a délután során kozmetikushoz, egy masszázsra, vagy végezz olyan tevékenységet, ami teljesen kikapcsol. A lényeg az, hogy már ma képes legyél letenni azokat a terheket, amik a hétköznapok alatt rád nehezednek és nyomnak. Lélegezz fel!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások