Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok csütörtökre!

December 11.

2014/12/11

Ne engedd, hogy az igazadat bárki is megkérdőjelezze! – ezt tanácsolják a csillagok a Szűz jegy szülötteinek. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
A lelkis éned az elmúlt időszakban egyre inkább háttérbe szorult. Már rég vágysz arra, hogy egy napot csak magaddal, egy jó köny társaságában tölts. Itt a lehetőség, hogy a mai napot egy reláxiciós, pihenőnappá tedd, amikor csak te létezel!

Bika

_0010_bika
Hiába vesznek körül jobbnál jobb barátok, ma mégis teljesen egyedül fogod érezni magadat. Itt az idő, hogy összeszedd magad és hagyd abba az önsajnáltatást. A sebeit mindenki tudja nyalogatni, de te mutasd meg, hogy képes vagy önerőből újra talpra állni.

Ikrek

_0005_ikrek
Kevésbé leszel ma energikus. Ne engedd, hogy ezt a kevés energiádat is azok szívják el, akik csak idegesítenek. Keresd olyan személyek társaságát, akik körében inkább feltöltődni tudsz, mintsem teljesen lefáradni.

Rák

_0002_rák
A párkapcsolatodban váratlan eseményekre kell felkészülnöd. Elképzelhető, hogy teljesen más irányt vesz a magánéleted, mint eddig. Ne feledd, mindezek nem hagyhatnak nyomot a munkahelyeden. Próbálj mindig ugyanúgy teljesíteni!

Oroszlán

_0008_oroszlan
A mai napon jobban teszed, ha semmi újba nem kezdesz. Vigyázz, hogy mikor mit mondasz, ugyanis fennáll annak a veszélye, hogy hamarabb jár a szád, minthogy gondolkoznál. Kerüld el a bajt, és inkább maradj csöndben!

Szűz

_0001_szűz
Vedd fel a kesztyűt, és harcolj! Ne engedd, hogy az igazadat bárki is megkérdőjelezze. Állj ki magadért és másokért mindig! A szerelmi életedben pedig engedd, hogy párod irányítson. Nem kell mindig mindent kézben tartani.

Mérleg

_0006_merleg
A két kezeddel minden munkát elvégzel, ám a fizikai állapotoddal nem foglalkozol annyit, mint amennyit kellene. Ha ennyire leterheled a szervezetedet, akkor az lenne a minimum, hogy probléma esetén orvoshoz fordulsz.

Skorpió

_0004_skorpio
A szerencse melléd szegődik, de észre kell venned a lehetőségeket. Könnyen elmehetsz ma több olyan ajánlat mellett is, ami nem minden nap adódik az ember életében. Nyitott szemmel járj, mindig legyél éber!

Nyilas

_0009_nyilas
Egy fontos, hivatalos levelet vársz, ami várhatóan ma meg is érkezik. A tartalma viszont már nem biztos, hogy annyira kecsegtető lesz, mint azt várod. Ha számodra kedvezőtlen döntést olvasol a levélben, akkor sincs még okod a pánikra, mert egy olyan kiskaput találhatsz, amivel megoldhatod a helyzetet.

Bak

_0000_bak
A lelki fájdalmaiddal nem tudsz mit kezdeni. Legszívesebben kitépnéd lelked sötét részeit, de ez is hozzád tartozik, így nem tudsz mást tenni, mint csendben tűrni. Szervezz programokat mára, hogy eltereld a gondolataidat!

Vízöntő

_0007_vizonto
Szerelmes leszel, méghozzá fülig! Elhatalmasodik rajtad majd ez az érzés, és mindent megteszel párodért. Meglepetésekkel, bókokkal és kedves szavakkal halmozod majd el, még akkor is, mikor talán meg sem érdemelné. A rózsaszín köd bizony ott lesz a szemed előtt.

Halak

_0003_halak
Vigyázz fokozottabban az értékeidre, mert elképzelhető, hogy valaki meg akar lopni. Mielőtt bekövetkezne a baj, legyél elővigyázatos és kerüld a szétszórtságot. Cuccaidat, bárhova is mész, ne hagyd szét, a táskád pedig mindig legyen a kezedben!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások