Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok csütörtökre!

December 18.

2014/12/18

Új szerelem ütheti fel a fejét a Skorpiók életében a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Szomszédoddal beszélgess el egy kicsit, ugyanis régóta nem kommunikáltatok már egymással. Egy közös teázás vagy kávézás során nagyon jól eltöltitek majd az időt. Szánj időt az emberekre, hallgasd meg gondjaikat!

Bika

_0010_bika
Rengeteg erőt tudsz meríteni a családodból. Az az összetartás, szeretet és békés légkör, ami az egész famíliát átjárja, manapság nagyon ritka és megbecsülendő. Tegyél te is így, és a mai napodat töltsd az ő szeretetük ölelésében!

Ikrek

_0005_ikrek
Rendíthetetlen és megállíthatatlan vagy az utadon. Érzed magadban az erőt, a spirituszt, ezért minden követ megmozgatsz álmaid, vágyaid megvalósításáért. Ha tovább haladsz ezen a mezsgyén, akkor rövid időn belül teljesen a saját lábadra tudsz állni!

Rák

_0002_rák
Az üzleti életben számos lehetőség üti majd fel a fejét, amik közül csak győznöd kell választani. Mielőtt fejest ugranál bármibe is, jobban teszed, ha kétszer is átgondolod, hogy döntésed helyén való-e. A hirtelen váltás nem célravezető.

Oroszlán

_0008_oroszlan
Egy régebbi projektedet vagy feladatodat ma végre sikeresen lezárhatod. Megkönnyebbülés lesz számodra, hogy most már egy teherrel kevesebb nyomja a válladat. A sikerből fakadó öröm viszont az egész napodat bearanyozza. Hogy kinek köszönheted? Magadnak!

Szűz

_0001_szűz
Briliáns, új ötleteid támadhatnak, amelyek előbb vagy utóbb sikerhez fognak vezetni. Ha elindulsz a megvalósítás és tettek útján, akkor már előre borítékolhatod a pozitív véget. A boldog végkifejlet titkos hozzávalója, az önbizalom!

Mérleg

_0006_merleg
A keresett megoldások most szinte maguktól kínálkoznak fel. Nem kell nagy erőfeszítéseket tenned ahhoz, egy-egy nehezebb szituációt azonnal megoldj. Sokszor a zár kulcsa azonnal a kezedbe kerül és még gondolkodnod sem kell a válaszon.

Skorpió

_0004_skorpio
Új szerelem ütheti fel a fejét, ami annyira felpezsdíti a magánéletedet, hogy visszakerülsz a gyermekkori énedbe. Úgy érezheted, mint anno, az első szerelmedkor. A felszínre törő érzelmeket és tetteket ne fojtsd vissza, hanem éld meg őket!

Nyilas

_0009_nyilas
Szerelmi álmodozásról szólhat a mai napod. A romantikus éned kerül előtérbe és felszínre tör az a gyermeki éned, aki korábban már megmutatta magát, de most egy ideje inkább mélyen szunnyadt benned. A mosoly ma állandó kelléked lesz!

Bak

_0000_bak
A számadás napja várható számodra, amikor egy picit megállsz majd, kiszakadsz a nagy rohanásból, és visszatekintesz a múltba. Leellenőrzöd, hogy mi az, amit jól csináltál, mi az, amit máshogy kellene a jövőben. Ha a jövőben ezek tudatában cselekszel, akkor learatod a babérokat!

Vízöntő

_0007_vizonto
Új ötleteiddel, új lehetőségeket fogsz feltárni. Ki kell aknáznod ezeket a felkínálkozó újdonságokat! Ha hagyod veszni, akkor később bánkódhatsz, de attól nem fogod tudni visszatekerni az időt. Tanulj, bővítsd ismereteidet, utazz el, ha teheted!

Halak

_0003_halak
Váratlan forrásból pénz állhat a házhoz! Az a pár forint bizony most jól jöhet, ám amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan is megy majd. Élvezd ki hát a költekezés varázsát, és ne görcsölj azon, hogy mennyit költesz!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások