Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok csütörtökre!

Január 8.

2015/01/08

Az Ikrek jegy szülöttei számára azt tanácsolják a csillagok, hogy ne vigyék haza a munkájukat párkapcsolatuk érdekében. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Kiszívnak majd a nap eseményei, úgy érezheted, hogy nincs erőd semmihez. Ha túljutottál a holtponton, akár mulatni is elmehetsz az este során. Add meg magad barátaid meghívásának. Ma este nem te leszel az, aki otthon marad.

Bika

_0010_bika
Ne kezdj bele semmibe, ami egy kicsit is gyanúsnak tűnik! Hallgass megérzéseidre! Tölts minél több időt a szabadban, mozogj és tisztítsd ki a gondolataidat! A rengeteg gondolat, ami cikázik a fejedben, csak terheli a mindennapjaidat.

Ikrek

_0005_ikrek
Vedd komolyabban az életet! A rád bízott feladatnak nem véletlen van határideje. Mindent próbálj meg időre befejezni, hogy se a munkahelyeden, se a párkapcsolatodban ne adódjon vita. Utóbbiban akkor lehetséges, ha a munkát hazaviszed. Ne tedd!

Rák

_0002_rák
Ha kölcsönadtál, de még nem kaptad vissza az összeget, akkor a mai napon nagy az esély, hogy visszakerüljön hozzád. Továbbá új lehetőségeket ismerhetsz meg, amiket nem szabad parlagon hagynod. Élj az érkező ajánlatokkal!

Oroszlán

_0008_oroszlan
A befektetésekkel kapcsolatos teendőidet intézd el még a mai nap során! Pénzügyi tranzakcióidat is jobb, ha most végzed el. Este barátaidat nyugodtan hívd át egy könnyed vacsorára. Nem kell ötcsillagos fogásokat készítened!

Szűz

_0001_szűz
Vegyél pár mély levegőt és kezdj végre bízni magadban. Minden probléma forrása az, hogy kevés az önbizalmad. Ha magabiztosabb lennél és elhinnéd, hogy amit csinálsz, az jó, akkor végre le tudnád küzdeni minden gátlásodat. Tedd félre a félelmeidet és élj!

Mérleg

_0006_merleg
Vedd elő a határozott énedet, és ha százan is vannak ellened, akkor is állj ki a saját igazad és elveid mellett. Így sikerre tudod vinni mindazt, amit te képviselsz. A párkapcsolatodra több hangsúlyt fektess ma, mint szoktál, ugyanis párod különösképp igényli a törődést.

Skorpió

_0004_skorpio
A család és otthonod dominálnak a mai napon. Tölts minél több időt szeretteiddel! Ezek közül a háziállataid sem kivételek. Legyél velük türelmes, odaadó és jutalmazd meg őket valami finomsággal. A hálájuk nem marad el!

Nyilas

_0009_nyilas
Menj új emberek társaságába, ismerkedj új személyekkel! Ezzel egy plusz színt tudsz vinni a szürke hétköznapjaidba, miközben bővíted ismerőseid körét. Új kapcsolatokat tudsz kialakítani, amikre a későbbiek során bármikor szükséged lehet.

Bak

_0000_bak
A hatalmas belső energia, ami benned van hegyeket is képes megmozgatni. Ennek ellenére ma a megértő és gyengéd énedet kell előtérbe venni. Ne haragudj huzamosabb ideig senkire, ugyanis a harag csak téged pusztít! Itt az idő megbocsájtani, rendezni a vitás helyzeteket.

Vízöntő

_0007_vizonto
A csillagállás kedvez a magánéletednek. Váratlan randevúra hívhatnak, ami végett igen izgatott leszel majd. Add önmagadat, és ne játszd meg, hogy valójában ki is vagy! Jobb, ha minden az első találkozásnál eldől és nem kell megjátszanod magad.

Halak

_0003_halak
A mai nap a tanulásról szól. Bármilyen ismeretlen helyzetbe is keveredsz, fel fogod találni magad és megoldod az eléd tárult kihívásokat. A tanulságokat viszont vond le, ha később újra belecsöppennél egy ilyen helyzetbe, már tudd, hogy mit kell tenned.

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások