Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok csütörtökre!

Január 22.

2015/01/22

A Skorpió jegy szülöttei számára a szerelem, és a szívügyek fognak a mai napon dominálni a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Szomszédod nagyvonalúan a segítségedre lehet a mai nap során. Kérned sem kell, ott lesz az illető, amikor látja, hogy szükség van rá. Köszönd meg neki kedvességét és ne akard mindenáron megkeresni a miértre a választ.

Bika

_0010_bika
Kedvesed furcsán viselkedhet, ami számodra egy elég érdekes szituációt fog szülni. Nem tudod majd hova tenni feltűnően zavart jelenlétét. Türelemre és megértésre van szüksége most, ne rendezz féltékenységi jeleneteket!

Ikrek

_0005_ikrek
Mára már lehet, hogy elígérkeztél egy olyan programra, ahova barátaid hívtak el. Valahogy mégsem lesz kedved tisztelted tenni a helyszínen. A munkahelyi nyomás, pörgés és az otthoni teendők teljesen kivették az erődet. Este inkább otthon szeretnél pihenni.

Rák

_0002_rák
Kukacos hangulatodban leszel majd, és párod sem fogod kímélni. Még időben vedd észre, hogy mit csinálsz. Azt az embert bántod, akit elméletileg a legjobban szeretsz. Fejezd be az akadékoskodást, mielőtt párod teljesen megharagudna rád.

Oroszlán

_0008_oroszlan
Partnereddel anyagi ügyek miatt összeütközésbe kerülhetsz. Tisztázzátok minél hamarabb, akár már a feszültség kirobbanásának pillanatában az esetleges félreértéseket! A többi a szíveteken múlik, és azon, hogy mit akarsz.

Szűz

_0001_szűz
Egy fontos döntés előtt állsz. Hiába szeretnél még több napot rágódni a válaszon, ma ki kell mondanod a végleges álláspontodat. A nagy nyomás ugyan nem könnyít a feladatodon, de biztos lehetsz benne, hogy a számodra legkedvezőbb voksot teszed most le.

Mérleg

_0006_merleg
Távolról váratlan telefonhívást kaphatsz. Ezzel hétvégi programod is megpecsételődik, teljes mértékben felülíródik. Erre a hirtelen jött fordulatra talán te sem számítottál, mégis rá kell eszmélned, hogy kellett.

Skorpió

_0004_skorpio
A szerelem, a szívügyek fognak a mai napon dominálni. Valami hirtelen módon jöhet az életedbe az a felismerés, hogy össze szeretnéd kötni az életedet kedveseddel. Akár eljegyzés is várható, ha rajtad múlik.

Nyilas

_0009_nyilas
Egy egoista munkatársad megpróbálhat majd beosztottjának tekinteni, és több feladatát rád sózni. Állj ki magad mellett, legyél karakán, és ne végezd el mások megbízásait. Egyenesen utasítsd vissza kérését, a munka végeztével pedig pihenj végre!

Bak

_0000_bak
Valakinek a kedvében szeretnél járni, ezért különböző ajándékokkal halmozod el őt. Csak óvatosan ezzel, ugyanis így a hónap végére komoly anyagi csődbe is kerülhetsz. A szerelem, a ragaszkodás folytán elúszhat a vagyonod!

Vízöntő

_0007_vizonto
Próbálj meg belerázódni a hétköznapok ütemébe. A mai napon teljesen szétesett leszel, azt se tudod, hogy mit kell csinálnod. Főnököd ezt nem díjazza majd, sőt elképzelhető, hogy hazaküld, mondván, pihend ki magad és akkor menj vissza, ha normálisan tudsz dolgozni. Ne kockáztass!

Halak

_0003_halak
A pároddal egy szokásos vitát élhetsz meg, aminek oka most a romantika lesz. Míg te szeretnél egy csöndes, kettesben töltött estét tölteni pároddal, addig ő legszívesebben már bedőlne az ágyba és aludna. Hisztis éned előjön és a biztosítékot is kivered majd.

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások