Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok csütörtökre!

Augusztus 28.

2014/08/28

A csillagok ma óva intik a Nyilasokat attól, hogy féltékenységi jelenetet rendezzenek párjuknál. A Rák szülötteire azonban szerelem vár csütörtökön.

Kos

_0011_kos
A mai napon jobban teszed, ha semmi újba nem kezdesz. Vigyázz, hogy mikor mit mondasz, ugyanis fenn áll annak a veszélye, hogy hamarabb jár a szád, minthogy gondolkoznál. Kerüld el a bajt, és inkább maradj csöndben!

Bika

_0010_bika
Munkahelyeden egy új döntés születhet meg, ami rád is hatással lesz. Megváltoztathatja akár a mostani pozíciódat is, ám fontos tudnod, hogy csak pozitív irányba történhet mindez. Lefokozás vagy elbocsájtás egyáltalán nem várható.

Ikrek

_0005_ikrek
A lelkis éned az elmúlt időszakban egyre nagyobb háttérbe szorult. Már rég vágysz arra, hogy egy napot csak magaddal, egy jó könyv társaságában tölts. Itt a lehetőség, hogy a mai napot egy reláxiciós, pihenőnappá tedd, amikor csak te létezel!

Rák

_0002_rák
Szerelmes leszel, méghozzá fülig! Elhatalmasodik rajtad majd ez az érzés, és mindent megteszel párodért. Meglepetésekkel, bókokkal és kedves szavakkal halmozod majd el, még akkor is, mikor talán meg sem érdemelné. A rózsaszín köd bizony ott lesz a szemed előtt.

Oroszlán

_0008_oroszlan
Vigyázz fokozottabban az értékeidre, mert elképzelhető, hogy valaki meg akar lopni. Mielőtt bekövetkezne a baj, legyél elővigyázatos és kerüld a szétszórtságot. Cuccaidat, bárhova is mész, ne hagyd szét, a táskád pedig mindig legyen a kezedben!

Szűz

_0001_szűz
A lelki állapotod ma nagyon instabil lehet. Egyik pillanatban a maximumon, a másik pillanatban a poklok poklán leszel. Nem tudod te sem, hogy mi ez az érzelmi hullámvasút, de kollégáid és családtagjaid könnyen megorrolhatnak rád a kiszámíthatatlanságod miatt.

Mérleg

_0006_merleg
Egy hirtelen jött esemény az egész napodat felülírhatja. Igaz, már reggel megcsinálod a napirendet és szinte minden percedet beosztod, de mégis egy olyan váratlan szituációba csöppenhetsz, ami miatt újra kell tervezned mindent. Ne idegeskedj, majd másnap megcsinálod a kihagyott feladataidat!

Skorpió

_0004_skorpio
Pénz fog a házhoz állni, méghozzá nem is kevés! Teljesen váratlan forrásból érkezhet, amiért nem kellett megdolgoznod. Ha kísérteni akarod a szerencsédet, akkor ma tölts ki egy sorsjegyet, vagy vásárolj kaparóst, és meglátod, hogy Fortuna nem lesz szűkmarkú.

Nyilas

_0009_nyilas
A párkapcsolatod, pontosabban a féltékenység körül fog számodra ma forogni minden. Elég egy kétértelmű mondat, egy félreérthető szituáció, és azonnal letámadod párodat. Mielőtt megfojtanád a haragoddal, jobban teszed, ha megbeszéled vele a helyzetet, mert lehet, hogy egy nagy félreértés az egész.

Bak

_0000_bak
Egy fontos, hivatalos levelet vársz, ami várhatóan ma meg is érkezik. A tartalma viszont már nem biztos, hogy annyira kecsegtető lesz, mint azt várod. Ha számodra kedvezőtlen döntést olvasol a levélben, akkor sincs még okod a pánikra, mert egy olyan kiskaput találhatsz, amivel megoldhatod a helyzetet

Vízöntő

_0007_vizonto
Egy régi álmod válhat a mai nap során valóra, ami miatt egész nap teljesen boldog leszel. A mosolyt senki és semmi nem tudja majd az arcodról eltüntetni, sőt! A nap során csak egyre jobb lesz a kedved. Ezt barátaid és családod is észreveszi majd, akikre könnyen átragaszthatod ezt az érzést.

Halak

_0003_halak
Hiába vesznek körül jobbnál jobb barátok, ma mégis teljesen egyedül fogod érezni magadat. Itt az idő, hogy összeszedd magad és hagyd abba az önsajnáltatást. A sebeit mindenki tudja nyalogatni, de te mutasd meg, hogy képes vagy önerőből újra talpra állni.

Hozzászólások