Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok csütörtökre!

Szeptember 11.

2014/09/11

A Kos jegy szülöttei hajlamosak lesznek ma azokat az embereket bántani, akik a legközelebb állnak hozzájuk. A csillagok tanácsa az, hogy minél hamarabb fejezzék be az akadékoskodást, mielőtt még túl késő lenne. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Kukacos hangulatodban leszel majd, és párod sem fogod kímélni. Még időben vedd észre, hogy mit csinálsz. Azt az embert bántod, akit elméletileg a legjobban szeretsz. Fejezd be az akadékoskodást, mielőtt párod teljesen megharagudna rád.

Bika

_0010_bika
Mára már lehet, hogy elígérkeztél egy olyan programra, ahova barátaid hívtak el. Valahogy mégsem lesz kedved tisztelted tenni a helyszínen. A munkahelyi nyomás, pörgés és az otthoni teendők teljesen kivették az erődet. Este inkább otthon szeretnél pihenni.

Ikrek

_0005_ikrek
Egy fontos döntés előtt állsz. Hiába szeretnél még több napot rágódni a válaszon, ma ki kell mondanod a végleges álláspontodat. A nagy nyomás ugyan nem könnyít a feladatodon, de biztos lehetsz benne, hogy a számodra legkedvezőbb voksot teszed most le.

Rák

_0002_rák
Egy egoista munkatársad megpróbálhat majd beosztottjának tekinteni, és több feladatát rád sózni. Állj ki magad mellett, legyél karakán, és ne végezd el mások megbízásait. Egyenesen utasítsd vissza kérését, a munka végeztével pedig pihenj végre!

Oroszlán

_0008_oroszlan
Próbálj meg belerázódni a hétköznapok ütemébe. A mai napon teljesen szétesett leszel, azt se tudod, hogy mit kell csinálnod. Főnököd ezt nem díjazza majd, sőt elképzelhető, hogy hazaküld, mondván, pihend ki magad és akkor menj vissza, ha normálisan tudsz dolgozni. Ne kockáztass!

Szűz

_0001_szűz
A pároddal egy szokásos vitát élhetsz meg, aminek oka most a romantika lesz. Míg te szeretnél egy csöndes, kettesben töltött estét tölteni pároddal, addig ő legszívesebben már bedőlne az ágyba és aludna. Hisztis éned előjön és a biztosítékot is kivered majd.

Mérleg

_0006_merleg
A mai szabadidődet szenteld magadnak. Ahogy lehetőséged van, menj el fodrászhoz, kozmetikushoz, vásárolj magadnak parfümöt és egyéb kisebb ajándékokat. Annak ellenére, hogy nagyon megfontolod, hogy mire adj ki pénzt, néha magadra is áldoznod kell!

Skorpió

_0004_skorpio
Nagyon sok feladat halmozódott mára fel. Folyamatosan csak toltad és toltad magad előtt a megoldandó gondokat, ma pedig itt állsz széttárt karokkal, és azt sem tudod, hogy hol kezdd. Segítek! Az egyik végén, majd szépen haladj sorban.

Nyilas

_0009_nyilas
Hajlamos vagy mindenre igent mondani, ma sem lesz ez másként! Mégis, mielőtt bármire áldásodat adnád, próbáld meg átgondolni, hogy valóban tudod-e teljesíteni az elvártakat. Ne tegyél elhamarkodott ígéreteket, az úgyis csak neked lesz rossz később!

Bak

_0000_bak
A mai napod különösképpen nehéz lehet számodra. Egy lelki problémával kell szembe nézned, ami időről időre mindig megtalál, mint például ma. Nyugodj meg, ezeken a fázisokon mindenki átesik. Te is képes vagy megoldani! Fel a fejjel és hajrá!

Vízöntő

_0007_vizonto
Azt mondják az okosok, hogy mindent szabad, csak mértékkel. Számodra ma a kulcsszó a mértékletesség lesz! Figyelj oda táplálkozásodra, és ha új életmódba szeretnél kezdeni, akkor ne várj tovább. A mai nap lehet a megfelelő a váltásra!

Halak

_0003_halak
Koncentrálj minden erőddel a munkádra, ugyanis fenn áll annak a veszélye, amennyiben fél vállról veszed a feladataidat, könnyen véthetsz komoly hibákat. Ha nem javítod ki ezeket időben, ez akár az állásodba is kerülhet. De tudjuk, hogy te képes vagy rá, hogy kijavítsd!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások