Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok csütörtökre!

Szeptember 18.

2014/09/18

Az Oroszlánok jobban teszik a csillagok szerint, ha nem engednek mindenkit közel magukhoz. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Egészségügyi állapotod egy kicsit ingoványos talajra tévedhet ma. Rosszullétek és hirtelen jött hőhullámok játszódhatnak le benned. Keresd fel időben az orvosodat, nem kell semmi szövődményre számítanod, jó kezekben leszel!

Bika

_0010_bika
Legyél óvatos minden életterületen és ne menj fejjel a falnak! Igaz, csillagjegyed szerint azonnal neki mennél mindennek, de próbáld meg ép ésszel átgondolni, hogy van-e realitása az adott dolognak, vagy sem.

Ikrek

_0005_ikrek
Családon belül egy kisebb felfordulás várható a pénz miatt. Egy közeli családtagod fog majdnem megőrülni a pénzhiány miatt, és szinte a kiborulás szélén áll majd a kilátástalansága miatt. Próbálj meg lelket önteni bele, és mutasd meg, a pénz nem minden!

Rák

_0002_rák
Gondolataid fognak egész nap eluralkodni rajtad. Egy kisebbfajta álomvilágban éled majd le a napodat, és ha szólnak vagy kérnek tőled valamit, nem biztos, hogy észreveszed majd. Ebből adódhatnak még félreértések. Ébredj fel!

Oroszlán

_0008_oroszlan
Mindig nagyvonalú és segítőkész vagy az emberekkel szemben, ám ezt többen képesek kihasználni. Azért, hogy ne ess újra pofára, próbálj meg kicsit távolságtartó lenni és nem azonnal mindenkit közel engedni magadhoz. Jobban fogsz járni, hidd el!

Szűz

_0001_szűz
Egy véletlen találkozás folytán egy korábbi szerelem újra lángra lobbanhat. Megdobogtatja majd szívedet az esemény, ám lelkesedésed hamar kimúlhat. Mielőtt feladnád a mostanit vagy visszamásznál a múltba, gondold át újra!

Mérleg

_0006_merleg
Kerüld a meggondolatlan és felelőtlen költekezést! Ha vásárolhatnékod támad, akkor értelmes dolgokat tegyél a kosaradba, amit később is tudsz majd hasznosítani. A pénzszórásnak nagyon kedvez a mai nap.

Skorpió

_0004_skorpio
Egy olyan hír érkezik majd hozzád, ami miatt akár szabadságot is kénytelen leszel majd kivenni. A hallott információk kicsit felkavarják majd a mindennapjaidat, és elképzelhető, hogy további döntéseket is meg kell majd hoznod.

Nyilas

_0009_nyilas
Ha nem érzed jól magad, inkább kerüld a társaságokat! Annál rosszabb nincs, mikor többször megkérdezik egymás után, hogy miért van rossz kedved. Ha nem akarod magad jobban felidegesíteni, inkább maradj otthon.

Bak

_0000_bak
Karriered alakulása hirtelen lendületet kaphat és még akár a csillagok közé is repíthet. Ennek természetesen, mint mindennek, két oldala van. A környezetedben lévő személyek irigyek lehetnek eredményeidre. Ne csodálkozz, ha pletykák is indulnak majd!

Vízöntő

_0007_vizonto
Az üzleti életben nem tanácsos, hogy előre igyál a medve bőrére! Tegyél meg mindent, hogy a lehető legjobban alakuljanak a dolgok! Ne feledd, az elkapkodott öröm utáni fájdalom sokkal rosszabb, mint egy sikertelen vállalkozás.

Halak

_0003_halak
Sajnos van egy rossz tulajdonságod. Mindenkinek és mindig meg akarsz felelni. Az ilyen tévhitek, amik benned élnek, csak korlátoznak és nem engedik, hogy teljes értékű életet élj. Tedd félre gátlásaidat és kezdj el végre élni!

Astro World – Máté Mágus

Hozzászólások