Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok csütörtökre!

Szeptember 25.

2014/09/25

Kerekedj felül a problémákon, vedd kezedbe az irányítást! – ezt üzenik a csillagok az Oroszlán jegy szülötteinek. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
A szabályok betartására fokozottan figyelj oda! Nagy az esélye annak, hogy parkolójegy nélkül, vagy éppen tilosban parkolj. Ma a figyelmetlenségnek ára van, méghozzá elég borsos. Kerüld el az ilyen kellemetlen szituációkat!

Bika

_0010_bika
A pároddal egy tökéletes viszonyt tudsz ma kialakítani. Élvezni fogjátok egymás társaságát, a szurkálódások is mérséklődni fognak. Végre sikerül úgy meglennetek egymás mellett, hogy nem szeditek cafatjaira a másikat.

Ikrek

_0005_ikrek
A háziállataidra, kis kedvenceidre vigyázz a mai napon kiemelt fontossággal! Add meg nekik azt a törődést, amit igényelnek. Ők azok, akik a legrosszabb pillanatokban egy odabújással, dorombolással, vagy ártatlan tekintettel levesznek a lábadról.

Rák

_0002_rák
Pénzügyi nehézségeid adódhatnak, ami miatt az egész költségvetésedet át kell számolnod. Ebből kifolyólag semmi sem fog gördülékenyen menni. A pánikba esés helyett, találd fel magad a nehéz helyzetekben is!

Oroszlán

_0008_oroszlan
Itt az ideje, hogy elvégezd feladataidat, amiket eddig csak elhanyagoltál. Attól, hogy tologatod magad előtt a teendőket, sajnos nem fognak megoldódni. Kerekedj felül a problémákon, vedd kezedbe az irányítást!

Szűz

_0001_szűz
Egész nap során fájhat a fejed, a rosszullét környékezhet. Ha végeztél a munkával, mindenféleképpen fordulj orvoshoz, mielőtt nagyobb baj történne. Jobb még csírájában elfojtani a problémát, mint később hosszú kezelésekre járni.

Mérleg

_0006_merleg
Munkahelyeden teljesíts maximálisan! Igyekezeted, bizonyítani akarásod hamarosan megtérül. Főnököd észre fogja venni, hogy milyen lelkiismeretesen végzed munkádat. Ne add fel könnyen a dolgokat, legyél kitartó!

Skorpió

_0004_skorpio
Egy új ismerősöd egyre inkább felkeltheti az érdeklődésedet. Te sem érted, hogyan képes rád hatni. Igaz, ezt saját magadnak is félsz bevallani. Ne szégyelld érzelmeidet! Viszont elsőnek saját magaddal kell azokat letisztáznod.

Nyilas

_0009_nyilas
Lehull a szemedről a lepel. Nyilvánvalóvá válhat, hogy az a személy, aki nélkül korábban el sem tudtad képzelni az életedet, most már nem annyira játszik fontos szerepet. A következő lépés már csak rajtad múlik.

Bak

_0000_bak
Vedd könnyedén a munkádat! Végezd inkább lassan a rád bízott feladatokat, de hiba nélkül! Sokkal jobban fogod érezni magad egy rohanástól és aggodalmaktól mentes napon. Este pedig hamar bújj az ágyba, kell az energia!

Vízöntő

_0007_vizonto
Inkább maradj ki a vitás helyzetekből! Ha meg is sértesz valakit azáltal, hogy nem állsz ki mellette. Jobb a békesség, ne keresd feleslegesen a feszültséget, a vitákat! Maradj a semleges mezőben, minden helyzetben!

Halak

_0003_halak
Ne a pénzeddel akarj felvágni az emberek előtt, ugyanis az múlandó. Ha mégis így teszel, biztos, hogy nem váltasz ki szimpátiát ismerőseid körében. Próbáld meg önmagadat adni, ne akarj kitűnni a tömegből, főképp másnak látszani!

Hozzászólások