Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok csütörtökre!

Október 2.

2014/10/02

A Rák jegy szülöttei új kihívás előtt állnak a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
A neked tett ígéreteket nem mindig tartják be. Ilyenkor nemtetszésedet nyugodtan mutasd ki! Ezen személyek nem őszinték veled, és csak eljátsszák, hogy milyen jó barátaid. Itt az idő szelektálni, rendbe tenni a dolgokat!

Bika

_0010_bika
Környezetedben egy olyan esemény zajlik majd le, ami az igazságérzetedet nagyban befolyásolja. Hogy hangot adsz-e álláspontodnak, vagy inkább csöndben meghúzódsz, rajtad múlik. Nem biztos, hogy a vita célravezető.

Ikrek

_0005_ikrek
A társasági élet nagyon fontos szerepet fog a mai napodban játszani. Szigorúan tilos egyedül maradnod otthon, inkább a baráti társaságoddal ülj be valahova egy italra, töltsd szórakozottan az üresjáratokat!

Rák

_0002_rák
Valószínűleg hosszú út előtt állsz. Egy új kihívás van előtted, aminek teljesítéséhez sokat kell tanulnod. Az utolsó pillanatban még nemet mondhatsz. A szociális életednek kedvez a csillagok állása, használd ki a hatását!

Oroszlán

_0008_oroszlan
Döntéseidet jól gondol át! Mielőtt a tettek mezejére lépnél, győződj meg róla, hogy egyáltalán jó úton jársz-e! Ne szégyelld a bizonytalanságodat! Jobb most ráébredni a hibákra, mint később bánkódni miattuk.

Szűz

_0001_szűz
Kerüld azoknak a társaságát, akik gondolata csak a pénz körül forog! Ne legyünk álszentek, igenis kell a pénz. Viszont ha mindenünket köré építjük fel, akkor már bajok lehetnek. Szabadidődet pedig töltsd családoddal!

Mérleg

_0006_merleg
Csapongó és kiszámíthatatlan vagy. Képes vagy még az utolsó pillanatban is megváltoztatni terveidet. Ma neked kell alkalmazkodnod másokhoz és a körülményekhez. Idegőrlő nap elé nézel, de fő a nyugalom és a türelem!

Skorpió

_0004_skorpio
Egy hozzád közel álló ismerősöd szemtelenül, és tőle nem várt módon beszélhet majd veled. Nem fog rád hallgatni, és tanácsaid miatt egyenesen ellened fordul. A provokációjára ne reagálj, csak mosolyogj csöndesen!

Nyilas

_0009_nyilas
Azt veheted észre, hogy a környezetedben lévő emberek egyre figyelmetlenebbek. Így veled szemben is. Jogosan eshet rosszul az, ha nem hallgatnak meg, ám mielőtt nagy sértődésekbe esnél, jobban teszed, ha nem foglalkozol velük!

Bak

_0000_bak
Ha maradt feladat, amit nem sikerült teljes mértékben véghezvinned, akkor minél hamarabb láss nekik! Később valószínűleg másra kell az energiáidat szánni, és csak megnehezítené a helyzeted egy plusz teher.

Vízöntő

_0007_vizonto
Értékrendeddel nem mindenki ért egyet, sőt olykor meg akarnak győzni az ismerőseid a saját igazukról. Tudnod kell, hogy a prioritásokat tökéletesen állítottad fel, így lassan, de biztosan haladsz a cél felé.

Halak

_0003_halak
Olyasvalaki nyerheti el tetszésedet, akinek most párja van. Az illetőben már most komoly riválisodat láthatod, még ha csak egy plátói szerelemről is beszélünk. Fontold meg, hogy megéri-e neked a harcot!

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások