Nézd meg, hogy mit jósolnak neked a csillagok csütörtökre!

Október 9.

2014/10/09

A Bikák jobb, ha kerülik az önző megnyilvánulásokat ma a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

_0011_kos
Ne üsd bele az orrod más dolgába! A kíváncsiságod mindig elvisz a rossz irányba, és olyan dolgokról is tudomást szeretnél szerezni, amik egyáltalán nem tartoznak rád. Törődj magaddal, a te házad körül is van mit rendbe tenni!

Bika

_0010_bika
Kerüld az önző megnyilvánulásokat, ugyanis barátaid szemében könnyen rommá zúzhatod mindazt, amit eddig felépítettél. Ha most elveted a súlyt és átesel a ló túlsó oldalára, akkor ne csodálkozz, ha rövidesen egyedül maradsz.

Ikrek

_0005_ikrek
Főnökeid minden bizonnyal értékelik majd a javaslataidat, ötleteidet, amikkel a cég, vállalkozás helyzetén szeretnél javítani. Az energiák ma jótékony hatással vannak viselkedésedre és igazságérzetedre!

Rák

_0002_rák
Valakitől a nap során többször is bókokat fogsz kapni. Ennek hatására azonnal fel is fogja kelteni érdeklődésedet, ami ugyan nem gond, de mielőtt bármilyen játékba is belemennél, tisztázd le, mit szeretnél valójában!

Oroszlán

_0008_oroszlan
Munkahelyeddel kapcsolatban aggályaid lehetnek. Úgy érzed, hogy rövidesen másik állás felé kell nézned. Félelmed nem oktalan, de mielőtt már ásnád a munkád sírját, gondold át, hogy mit tudsz még a mostaniból kihozni!

Szűz

_0001_szűz
Legyél nagyvonalú és adakozó a mai napon. Könnyen eshetsz abba a hibába, hogy fukarrá leszel, és minden téren azt keresed majd, hogy hol és hogyan tudsz spórolni a pénzzel. Ez nem jó út, nem a te utad. Ne lépj rá!

Mérleg

_0006_merleg
Műveltséged, tudásod a mai nap során elismerést fog nyerni. Megmutathatod mindazokat a képességeket, amik benned rejlenek. Régóta vágysz erre, így a mai napod mindenféleképpen sikeresnek mondható.

Skorpió

_0004_skorpio
Egy közeli barátoddal könnyen keveredhetsz nézeteltérésbe, aminek kihagyhatatlan eleme lesz a veszekedés. Ugyan alkalmazni fogod „az okos enged, szamár szenved” elvet, de egy tüske maradni fog a lelki világodban.

Nyilas

_0009_nyilas
Nem tudsz még te sem úgy cselekedni, hogy az mindenkinek jó legyen. Meg kell békélned azzal a ténnyel, hogy míg egyeseknek örömet okozol, addig másoknak fájdalmat. Az élet már csak ilyen, ezen ne bánkódj!

Bak

_0000_bak
Ha továbbra is szorgalmasan, pontosan végzed a feladataidat, rövidesen előre fognak léptetni. Kitartás! Ez legyen a szemed előtt, no meg a célok, amikért teszel nap mint nap. A siker a küszöbön áll, ne most add fel!

Vízöntő

_0007_vizonto
Nem ártana pár új ruhadarabot beszerezni, ezt te is érzed. Szükséged van a változásra, kell az új energia és szín. Délután egy ismerősöddel látogass meg egy közeli boltot és szerezzetek be pár darabot!

Halak

_0003_halak
Kreatív feladataidat ne halogasd tovább! Kezdj bele a megvalósításba és végrehajtásába még ma! Ha magad előtt tologatod a dolgokat, azzal nem hogy előrébb jutnál, hanem inkább hátráltatod a zökkenő mentes munkát.

Hozzászólások